lenika -> clearblue (7.9.2005 17:11:50)
|
DrejcDrejc je napisal/a:
Miki, vem, da nestrpnost ubija, ampak jaz bi ti svetovala, da še par dni počakaš. Strmet v eno samo črtico ni prijetna zadeva, ko nekaj tako težko pričakuješ. Morda ti bo M malo zamudila, morda pa je to to, ampak obstaja možnost, da imaš še premalo hormona, pa ti test vseeno ne bo pokazal pozitivno. Sploh pa lahko gre okoli časa za M še marsikaj narobe in se zadeva izloči z malo zapoznelo M, ne da bi punce sploh vedele. Zato bi tudi to bilo razočarane, da ti zdaj pokaže plus, potem pa čez par dni dobiš M in v jok in na drevo... Po mojih izkušnjah in kolikor sem brala druge, je veliko pametneje počakati kakšen teden zamude M.
Ti nisem dala lepega odgovor, a ne?
Sicer pa nič ne de, po moje se boš vseeno odločila, da boš naredila test. Vem, kako je z nestrpnostjo... Predlagam ti baby check mini - je precej cenejši od Clearblue, pa še dva dobiš v enem paketku. Romed se rad cel zapacka in potem puncam ni najbolj jasno, kaj je pokazal...
A to je tudi možno, da ti najprej pokaže pozitivno, potem, pa se vseeno pojavi menstruacija in se vse skupaj izloči?
|
|
|
|