|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   clear blue
5.4.2005 22:07:02   
zana21
Punce dajte mi povedat,kako je s tem novim clear bluejem:zmeden2:
Ce je v prvem okencu crta vodoravna in v drugem manjsem okencu navpicna,kaj to pomeni?
Naj povem da v prvem okencu ni ne duha ne sluha o navpicni crtici?
Je test pozitiven ali negativen?:modri::roza:
Ne vem:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   clear blue
5.4.2005 22:19:00   
KMALU
Preberi navodila

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   clear blue
5.4.2005 22:22:08   
Anitka
Zana žal ne poznam novega CB-ja. Poglej še malce v navodila.:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   clear blue
6.4.2005 8:30:38   
mujcek
če sta obe navpični potem je +, če je ena vodoravna (rahla), ena pa navpična potem je -

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   clear blue
6.4.2005 9:28:28   
larisa
Da ne bo nejasnosti. Na spodnjem linku so narisani rezultati. Torej v obeh okencih le ena črtica (navpična ali vodoravna je odvisno kako ga gledaš!!!!!)-nosečnosti ni! Če je plus (v večjem okencu) pa čeprav rahel pa nosečnost je! Pa srečno!!

http://www.krka.si/si/otc/izdelki/clearblue/#toc_link1

LP

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   clear blue
6.4.2005 9:31:25   
PiaM
Tudi meni je pokazalo v enem okencu vodoravno, v drugem pa navpično črto.Pa to ni to.V večjem okencu mora biti +, da je 9nebesa.
:rozica:

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   clear blue
6.4.2005 16:16:04   
mujcek
če pogledaš oni link, je plus ali minus tako lepo viden, v resnici je tista vodoravna črta slabo vidna-vsaj pri meni je vedno bilo tako!!!!

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   clear blue
6.4.2005 17:32:54   
ameli
Pri meni je bilo enako!!! Naredila sem 3 CB in veno vodoravna črta komaj vidna! Nato sem šla v laboratori in so mi potrdili:nosecka:. Naredi še kakšen test z jutranjim urinom in poročaj, seveda.
lp
ameli in :duda:

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   clear blue
6.4.2005 19:04:08   
mujcek
enako vprašanje je bilo zastavljeno že 10000 krat; vodoravna črta je slabo vidna pri pozitivnem in pri negativnem rezultatu. jaz sem sicer do sedaj imela samo negativnega, pa sem komaj videla tisto vodoravno črtico; prijateljica je delala test in ji je pokazal :modri:, ker pa je bila vodoravna črta slabo vidna, je mislila, da je s testom kaj narobe in ga je ponovila čez nekaj dni in seveda je bila :nosecka:

Tako, da čestitammmmmmmm :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   clear blue
8.4.2005 19:12:06   
Minka Pobalinka
Ojla...

Ste imele prav... danes mi je rezultat potrdil še G... tako da sem 100% :nosecka:

9nebesa LP, Mina

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   clear blue
8.4.2005 22:19:49   
tinkamiška
:bravo::bravo::bravo:Mina:rozica::rozica::rozica:

Lepo nosečnost:)

Tinka

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?