|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   clear blue
5.4.2005 22:07:02   
zana21
Punce dajte mi povedat,kako je s tem novim clear bluejem:zmeden2:
Ce je v prvem okencu crta vodoravna in v drugem manjsem okencu navpicna,kaj to pomeni?
Naj povem da v prvem okencu ni ne duha ne sluha o navpicni crtici?
Je test pozitiven ali negativen?:modri::roza:
Ne vem:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   clear blue
5.4.2005 22:19:00   
KMALU
Preberi navodila

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   clear blue
5.4.2005 22:22:08   
Anitka
Zana žal ne poznam novega CB-ja. Poglej še malce v navodila.:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   clear blue
6.4.2005 8:30:38   
mujcek
če sta obe navpični potem je +, če je ena vodoravna (rahla), ena pa navpična potem je -

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   clear blue
6.4.2005 9:28:28   
larisa
Da ne bo nejasnosti. Na spodnjem linku so narisani rezultati. Torej v obeh okencih le ena črtica (navpična ali vodoravna je odvisno kako ga gledaš!!!!!)-nosečnosti ni! Če je plus (v večjem okencu) pa čeprav rahel pa nosečnost je! Pa srečno!!

http://www.krka.si/si/otc/izdelki/clearblue/#toc_link1

LP

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   clear blue
6.4.2005 9:31:25   
PiaM
Tudi meni je pokazalo v enem okencu vodoravno, v drugem pa navpično črto.Pa to ni to.V večjem okencu mora biti +, da je 9nebesa.
:rozica:

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   clear blue
6.4.2005 16:16:04   
mujcek
če pogledaš oni link, je plus ali minus tako lepo viden, v resnici je tista vodoravna črta slabo vidna-vsaj pri meni je vedno bilo tako!!!!

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   clear blue
6.4.2005 17:32:54   
ameli
Pri meni je bilo enako!!! Naredila sem 3 CB in veno vodoravna črta komaj vidna! Nato sem šla v laboratori in so mi potrdili:nosecka:. Naredi še kakšen test z jutranjim urinom in poročaj, seveda.
lp
ameli in :duda:

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   clear blue
6.4.2005 19:04:08   
mujcek
enako vprašanje je bilo zastavljeno že 10000 krat; vodoravna črta je slabo vidna pri pozitivnem in pri negativnem rezultatu. jaz sem sicer do sedaj imela samo negativnega, pa sem komaj videla tisto vodoravno črtico; prijateljica je delala test in ji je pokazal :modri:, ker pa je bila vodoravna črta slabo vidna, je mislila, da je s testom kaj narobe in ga je ponovila čez nekaj dni in seveda je bila :nosecka:

Tako, da čestitammmmmmmm :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   clear blue
8.4.2005 19:12:06   
Minka Pobalinka
Ojla...

Ste imele prav... danes mi je rezultat potrdil še G... tako da sem 100% :nosecka:

9nebesa LP, Mina

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   clear blue
8.4.2005 22:19:49   
tinkamiška
:bravo::bravo::bravo:Mina:rozica::rozica::rozica:

Lepo nosečnost:)

Tinka

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dostava
nada56

V katerem času vam najbolj ustreza dostava naročenih artiklov?

zjutraj (20%)

dopoldan (26%)

popoldan (34%)

zvečer (12%)

vseeno (8%)

Število vseh glasov: 166

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!