clear blue (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

zana21 -> clear blue (5.4.2005 22:07:02)

Punce dajte mi povedat,kako je s tem novim clear bluejem:zmeden2:
Ce je v prvem okencu crta vodoravna in v drugem manjsem okencu navpicna,kaj to pomeni?
Naj povem da v prvem okencu ni ne duha ne sluha o navpicni crtici?
Je test pozitiven ali negativen?:modri::roza:
Ne vem:((

KMALU -> clear blue (5.4.2005 22:19:00)

Preberi navodila

Anitka -> clear blue (5.4.2005 22:22:08)

Zana žal ne poznam novega CB-ja. Poglej še malce v navodila.:rozica::rozica::rozica::rozica:

mujcek -> clear blue (6.4.2005 8:30:38)

če sta obe navpični potem je +, če je ena vodoravna (rahla), ena pa navpična potem je -

larisa -> clear blue (6.4.2005 9:28:28)

Da ne bo nejasnosti. Na spodnjem linku so narisani rezultati. Torej v obeh okencih le ena črtica (navpična ali vodoravna je odvisno kako ga gledaš!!!!!)-nosečnosti ni! Če je plus (v večjem okencu) pa čeprav rahel pa nosečnost je! Pa srečno!!

http://www.krka.si/si/otc/izdelki/clearblue/#toc_link1

LP

PiaM -> clear blue (6.4.2005 9:31:25)

Tudi meni je pokazalo v enem okencu vodoravno, v drugem pa navpično črto.Pa to ni to.V večjem okencu mora biti +, da je 9nebesa.
:rozica:

mujcek -> clear blue (6.4.2005 16:16:04)

če pogledaš oni link, je plus ali minus tako lepo viden, v resnici je tista vodoravna črta slabo vidna-vsaj pri meni je vedno bilo tako!!!!

ameli -> clear blue (6.4.2005 17:32:54)

Pri meni je bilo enako!!! Naredila sem 3 CB in veno vodoravna črta komaj vidna! Nato sem šla v laboratori in so mi potrdili:nosecka:. Naredi še kakšen test z jutranjim urinom in poročaj, seveda.
lp
ameli in :duda:

mujcek -> clear blue (6.4.2005 19:04:08)

enako vprašanje je bilo zastavljeno že 10000 krat; vodoravna črta je slabo vidna pri pozitivnem in pri negativnem rezultatu. jaz sem sicer do sedaj imela samo negativnega, pa sem komaj videla tisto vodoravno črtico; prijateljica je delala test in ji je pokazal :modri:, ker pa je bila vodoravna črta slabo vidna, je mislila, da je s testom kaj narobe in ga je ponovila čez nekaj dni in seveda je bila :nosecka:

Tako, da čestitammmmmmmm :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Minka Pobalinka -> clear blue (8.4.2005 19:12:06)

Ojla...

Ste imele prav... danes mi je rezultat potrdil še G... tako da sem 100% :nosecka:

9nebesa LP, Mina

tinkamiška -> clear blue (8.4.2005 22:19:49)

:bravo::bravo::bravo:Mina:rozica::rozica::rozica:

Lepo nosečnost:)

Tinka

Stran: [1]