|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ciste na jajčniku pri dojenčku
11.8.2006 15:11:58   
janjaK
Moja punčka je stara 7 tednov. Na ultrazvoku so odkrili ciste na levem jajcniku.
Ker sem to prvič slišala me zelo skrbi in si želim o tem malo več vedeti. Ali so možne posledice, ko bo starejša in ce to izgine samo od sebe?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
11.8.2006 15:20:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu janjaK)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ciste na jajčniku pri dojenčku
11.8.2006 15:48:07   
svila
Tudi jaz prvič slišim. Ne morem verjet. Povprašaj na med.over.net

http://med.over.net/phorum/list.php?f=46

(odgovor članu janjaK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2006 18:16:48   
abo m
Halo
Nič ne skrbi tudi jaz imam deklico vendar je že stara 25 mesecev. Pri njej so se pa začele večati žleze na dojkih in je bilo videti kot da bi ji že malo zrasli cicji. Smo šli k pediatru in nas je potolažil da se to pač dogaja pri nekaterih deklicah pri enih se povečajo žleze pri drugih pa se naredijo tako kot pri vas cistica na jajčnikih ki baje čez čas same izginejo saj so ponavadi vodene. Morala boš vseeno paziti če se bo tvoji deklici pokazal kak izcedek iz nožnice potem je najboljše da greš z njo takoj k pediatru. Potipaj če je dobila kakšne zatrdlina na cicijih naša jih je dobila še sedaj se ji včasih pojavijo vendar ponavadi čez kaki dva dni izginejo.
Zato pa nič panike saj se tudi pri dojenčicah že razvijajo rodila!

lp abo m

(odgovor članu janjaK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2006 18:22:00   
Bonnie_RR
Jaz tud prvič slišim, da se kaj takega lahko odkrije že pri tako majhnih dojenčicah.

Kaj ti je pa zdravnik, ki je to ugotovil, povedal? Verjetno ti je moral malo pojasniti kako in kaj...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu abo m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2006 18:23:01   
copka77

ponavadi ni nič resnega, ciste so vodene in posledica tvojih hormonov-estrogena v nosečnosti-jih je dobila preko posteljice.Čez čas bodo same izginile. Kot pravi moja predhodnica,včasih se opazi ta hormonski vplihv tudi na mlečnih žlezah novorojenčkov.

(odgovor članu abo m)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?