|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cili kon karne
3.7.2009 12:42:59   
Hope2
Sem ga skuhala in je pekoč, da lahk ogenj bruhamuser posted image . Je kaka rešitev, da omilim vse skupaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cili kon karne
3.7.2009 12:45:12   
zvesta
Običajno se "šarfnost" rešuje s kislo smetano. Ne vem pa, koliko to paše v čili kon karne. Bi ga pa zdaj z veseljem jedla, magari tašarfnega.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2009 12:47:31   
Anonimen
kruh pa voda user posted image

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.7.2009 12:58:00   
Hope2
Jaz sme pogasila ogenj s pivomuser posted image , sam ne vem kak bo mož, ker nas še danes pelje na morjeuser posted image
Vodo ne bi rada dodajala, ker je pol preredko in to nama ni všeč. Kisla smetana pa res ne gre not. Bom upala, da sploh ne bo pogruntaluser posted image

Sem se pa že 2x nategnila s temi začimbami. Jih vsujem in čez kako minutko probam, pa ni čist nič šarf, pol pa še mal vsujem in pol ko se neha kuhat, je še sam za norceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.7.2009 19:11:49   
Anonimen
Kero začimbo pa daš noter? Jaz dam od magija, ko je prav za chili con carne in je lih prav ostro.

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2009 21:49:23   
pikecpokec
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Kisla smetana pa res ne gre not.

Kisla smetana fuuul paše noter. Tudi v originalnih receptih piše da jo lahko daš. Ali pa jogutr ali guacamole omako. Probi s kislo smetano, res

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2009 20:39:17   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: ena pač

Kero začimbo pa daš noter? Jaz dam od magija, ko je prav za chili con carne in je lih prav ostro.

Katerokoli drugo, sam maggi ne, ta nam je prav nagravženuser posted image . Ta najboljša mi je ena iz male rdeče vrečke.

IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Kisla smetana fuuul paše noter. Tudi v originalnih receptih piše da jo lahko daš. Ali pa jogutr ali guacamole omako. Probi s kislo smetano, res

Tega pa res še nisem zasledilauser posted image . Mislim, da vseeno ne bomo sprobali, ker mi ne potegneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 rastlinskih živil z največ železa
Z raznoliko rastlinsko prehrano, ki temelji na polnovrednih živilih, se lahko zaužije dovolj železa. Predstavljamo vam 1...
3 recepti za domača rastlinska mleka
Tudi vaša družina uživa rastlinska mleka in se že nekaj časa odločate, da bi se naučili domače priprave? V resnici je po...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?