|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   chicco trio ct 0,1
23.10.2005 10:43:21   
Eviii
čaw...
kaj ma kira izkušnje z vozičkom chicco trio ct 0,1? mi se zdej odločamo za nakup vozička in smo na netu (ebay) našli eno dobro rešitev. ta voziček stane 360 eurov (+20 eurov poštnine). cena se mi zdi zelo ugodna. nism pa nikjer zasledila teničnih podatkov o vozičku. teža znaša 10 kil. kako se voziček zlaga, na dežnik al na knjigo? kako zgleda vožnja z njim? ima prestavljivo ročico, da otrok lahko gleda tebe oziroma okolico oziroma se da košaro prestavit tako? prosim, če mi lahko napišete čimveč podatkov, da mi boste olajšale odločitev.
hvala in lep vikend.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: chicco trio ct 0,1
23.10.2005 11:12:28   
jazz
Kljub temu da ima deset kil,je težek in okoren. Imam chicco trokolesnik,če bi se še enkrat odločala bi kupila hauck-ovega...je lažji! Poglej v toysu v Gradcu kjer imajo vedno akcije,se splača!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2005 11:20:19   
Anonimen
Kaj vem, meni se zdi cena izredno visoka. Zadnje leto je vozičkom grozno padla cena, dobiš marsikaj zelo kvalitetnega za res malo denarja, poglej za kako akcijo.
Če bi jaz danes kupovala voziček, bi verjetno kupila Buzza s košaro - zaradi logistike. user posted image

(odgovor članu Eviii)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2005 13:13:24   
SašaR
Jaz sem kupila Hauckov trikolesnik Roadster v Toysu za 65 evrov. Ima pa se mi zdi 11 kg, in kako pa se bo zares obnesel ti povem čez nekaj mesecev. Glede kilaže se mi Chicco ne zdi težak, saj imajo vsi vozički, ki imajo napihljiva kolesa več kg kot ostali.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2005 15:29:02   
renan
To je 4-kolesnik. Midva sva kupila preko e-baya kakšno leto starega za 160 evrov. V trgovini (tu v nemčiji) stane nov 460 evrov, tako da je tvoj ful poceni. Cena je takšna, ker je ta voziček iz treh delov: ima buggy, avtosedež in košaro za še ležečega dojenčka. Sva pregledala kopico vozičkov, preden sva kupila tega. Izmed vseh je ta najbolj praktičen. Najhitreje in na najmanjše se zloži (zato paše v vsak avto). Verjetno je to to, kar ti imenuješ na dežnik. Glede na to, kaj vse dobiš za to ceno, je dobra odločitev. 4 kolesa pa so tudi malo večja kot pri ostalih 4-kolesnikih, zato tako ne podrhteva po slabem terenu. Prednja kolesa se dodatno fiksirajo, ko ne rabiš dosti manevrirat. Tudi vsi ostali deli se ful enostavno zložijo. Ima tudi prestavljivo ročico.
V bistvu zgleda kot 4-kolesni peg perego, a cena je ugodnejša.
Kupi!
Na žalost ti šele januarja lahko sporočim, kako bo z njim zadovoljen najin sinček.

Lep pozdrav!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?