chicco trio ct 0,1 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Eviii -> chicco trio ct 0,1 (23.10.2005 10:43:21)

čaw...
kaj ma kira izkušnje z vozičkom chicco trio ct 0,1? mi se zdej odločamo za nakup vozička in smo na netu (ebay) našli eno dobro rešitev. ta voziček stane 360 eurov (+20 eurov poštnine). cena se mi zdi zelo ugodna. nism pa nikjer zasledila teničnih podatkov o vozičku. teža znaša 10 kil. kako se voziček zlaga, na dežnik al na knjigo? kako zgleda vožnja z njim? ima prestavljivo ročico, da otrok lahko gleda tebe oziroma okolico oziroma se da košaro prestavit tako? prosim, če mi lahko napišete čimveč podatkov, da mi boste olajšale odločitev.
hvala in lep vikend.

jazz -> RE: chicco trio ct 0,1 (23.10.2005 11:12:28)

Kljub temu da ima deset kil,je težek in okoren. Imam chicco trokolesnik,če bi se še enkrat odločala bi kupila hauck-ovega...je lažji! Poglej v toysu v Gradcu kjer imajo vedno akcije,se splača!

Anonimen -> RE: chicco trio ct 0,1 (23.10.2005 11:20:19)

Kaj vem, meni se zdi cena izredno visoka. Zadnje leto je vozičkom grozno padla cena, dobiš marsikaj zelo kvalitetnega za res malo denarja, poglej za kako akcijo.
Če bi jaz danes kupovala voziček, bi verjetno kupila Buzza s košaro - zaradi logistike. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

SašaR -> RE: chicco trio ct 0,1 (23.10.2005 13:13:24)

Jaz sem kupila Hauckov trikolesnik Roadster v Toysu za 65 evrov. Ima pa se mi zdi 11 kg, in kako pa se bo zares obnesel ti povem čez nekaj mesecev. Glede kilaže se mi Chicco ne zdi težak, saj imajo vsi vozički, ki imajo napihljiva kolesa več kg kot ostali.

renan -> RE: chicco trio ct 0,1 (23.10.2005 15:29:02)

To je 4-kolesnik. Midva sva kupila preko e-baya kakšno leto starega za 160 evrov. V trgovini (tu v nemčiji) stane nov 460 evrov, tako da je tvoj ful poceni. Cena je takšna, ker je ta voziček iz treh delov: ima buggy, avtosedež in košaro za še ležečega dojenčka. Sva pregledala kopico vozičkov, preden sva kupila tega. Izmed vseh je ta najbolj praktičen. Najhitreje in na najmanjše se zloži (zato paše v vsak avto). Verjetno je to to, kar ti imenuješ na dežnik. Glede na to, kaj vse dobiš za to ceno, je dobra odločitev. 4 kolesa pa so tudi malo večja kot pri ostalih 4-kolesnikih, zato tako ne podrhteva po slabem terenu. Prednja kolesa se dodatno fiksirajo, ko ne rabiš dosti manevrirat. Tudi vsi ostali deli se ful enostavno zložijo. Ima tudi prestavljivo ročico.
V bistvu zgleda kot 4-kolesni peg perego, a cena je ugodnejša.
Kupi!
Na žalost ti šele januarja lahko sporočim, kako bo z njim zadovoljen najin sinček.

Lep pozdrav!

Stran: [1]