|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cepljenje pod nadzorom
16.11.2006 9:54:17   
mucica1
Pozdravljene mamice.

Prosim, če mi lahko katera mamica z izkušnjo cepljenja pod nadzorom v pediatrični kliniki LJ napieš, kako vse skupaj poteka. Koliko časa si v bolnišnici, kako je s hrano, kaj lahko vse tam počneš.
Stari smo 8m in zaradi čudnih reakcij po prvem cepljenju (na alergološki pa niso ničesar našli) bomo cepljeni tam.
Za vse informacije se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cepljenje pod nadzorom
16.11.2006 12:44:37   
nuala
Jakob je bil sicer cepljen pod nadzorom, vendar ne na pediatrični, temveč pri njegovi zdravnici. Po cepljenju sva cca 2 uri ostala tam, ni bilo ravno zabavno ker se nisva imela  kam dat, malo sva se igrala, pila čaj,...

Če ti to kaj pomaga.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2006 15:58:44   
nikata
Katja je pri prvem cepljenju dobila povišano temperaturo in zato smo bili potem dvakrat cepljeni pod nadzorom na Pediatrični kliniki. Prvič smo bili na Ped. kl. junija letos, otroku naredijo nekakšen test, potem ga cepijo. Z otrokom potem ostaneš 8 ur na kliniki. Otrok dobi posteljico (v sobi so tri posteljice), dobi tudi hrano. Jaz sem takrat, ker sem še polno dojila dobila tudi hrano in sicer tri obroke (v jedilnici).  Zvečer, ko mine 8 ur, otroku zmerijo temperaturo, ga pogledajo in potem se odločijo. Če po 8 urah ni reakcije, lahko zapustiš kliniko. Pri nas je tako pri prvem kot pri drugem ceplenju temperatura začela po 8 urah naraščati in zato smo noč preživeli tam. Katja je dobila paracetamol, ponoči so ji še vedno merili temperaturo, drugi dan, ko je temperatura padla smo lahko šli domov na t.i. začasen odpust. V primeru, da se doma stanje poslabša, se lahko takoj vrneš nazaj na kliniko, ker otroka še čaka posteljica.
Upam, da sem ti kaj pomagala. Lep pozdrav in dobro opravita.

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2006 12:48:56   
happy mam
Mene pa nekaj zanima! sem namreč iz MS, in pri nas ne delajo take panike- če otrok po cepljenju dobi vročino, nam zdravnica že prej spiše svečke in mu pač daš svečko. Če po 48 urah ne mine, greš pač nazaj k zdravniku!
A pri vas če samo vročino dobi, moraš drugič na cepljenje pod nadzoro??

Mi smo pa tako srečna družinica! Imamo namreč malega ŽAKA!

(odgovor članu nikata)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2006 9:29:09   
mucica1
Happy mam,

imaš prav, tudi pri nas ne delajo panike, če ima otrok samo vročino. Mi smo imeli po cepljenju še druge reakcije in smo morali zato najprej na nevrološko, pa na alergološko, zdaj pa se gremo cepit pod nadzorom. Ni nič hudega, če ima otrok 3 dni vročine, če pa vročina traja dlje, je pa treba k zdravniku.
Kar brez skrbi, uživajta z malim  user posted image .

Pozdravčki,user posted image

(odgovor članu happy mam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2006 20:33:39   
mojca75
Mucica1 tudi mi se pridemo cepit na pediatrijo, smo opravili teste in sedaj nas bodo cepili tam! Tudi reakcija na 1 cepljenje, poleg vročine še pikice po telesu in veika zatrdlina na nogi na mestu cepljenja.

A že imate datum?

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2006 10:12:50   
mucica1
Mojca 75,

sem ti pisala na ZS.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?