tanjusi
|
Trajanje: 7 dni Storitev: polpenzion Soba: dvoposteljna soba z dvema dodatnima ležiščema, balkon, pogled na morje Cena za: 1 odrasel Lega: hotelsko naselje paviljonskega tipa, v Banjolah, v istoimenskem zalivu, vzdolž lepe prodnate plaže, v senci borovcev; Plaža: prodnata, skalnata s kamnitimi ploščami, 50 m; Sobe: klima (delno), SAT-TV, telefon, mini bar, prha/wc, fen, balkon ali francosko okno (FrB), morska stran; v sobah s francoskim oknom dodatno ležišče ni možno; Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja; možnost vegetarijanske prehrane; Ponudba: restavracija, aperitiv bar, plesna terasa, manjše sobe za sestanke, možnost sobe za nekadilce, menjalnica, možnost pranja perila in uporabe faksa, parkirišče; restavracija na plaži; Šport: notranji bazen, namizni tenis, biljard; v bližini teniško igrišče, otroško igrišče, vodni športi, organizirani izleti, potapljanje; Živali: niso dovoljene. Doplačila: turistična taksa: 1 € po osebi/dan (12-18 let: 0,50 €/dan), 1/1 soba: 9 €/dan, kosilo: 7 €/dan. Popusti: otrok do 7 let (2+1): BREZPLAČNO, otrok do 7 let (1+1): 50%, otrok 7-14 let (2+1): 50%, otrok 7-14 let (1+1): 30%, odrasli (2+1): 20%. http://www.odisej.net/imagelib/paket/moje_poletje_2008/IST/CENTINERA_04.JPG takole zgleda , če kdo pozna, men se po opisu ne zdi slabo.