centinera- banjole (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

tanjusi -> centinera- banjole (12.4.2009 18:21:23)

Me zanima če ima kdo izkušnje s tem hotelom, kako ste bli zadovoljni, kakšna je plaža, kakšno je mesto?
hvala

Pikica76 -> RE: centinera- banjole (12.4.2009 19:48:17)

Ne vem kater hotel naj bi to bil v Banjolah, vendar dobro poznam Banjole, ker hodimo vsako leto v bližnji kamp. Predvidevam, da je to eden in edini hotel v Banjolah, ker ene nove še gradijo, pa lansko leto še niso bili odprti. Je pa tko Banjole so selo, ki je sestavljeno z množico malih kampov. Nočnega življenja razen one man banda skoraj ni, prav tako ni kakšnih štantov za sprehajanje. Plaže so bolj kamnite, ali vsaj prodnate, je pa ker fajn, so v bližini trije majhni otočki z odlično plažo na katere se lahko pripelješ s pedolinčkom. Vse kar se dogaja je v Puli, ki je ene 7 km stran, ali pa v Medulinu, kjer je luna park. To je to.

tanjusi -> RE: centinera- banjole (13.4.2009 12:35:12)

Trajanje: 7 dni
Storitev: polpenzion
Soba: dvoposteljna soba z dvema dodatnima ležiščema, balkon, pogled na morje
Cena za: 1 odrasel
Lega: hotelsko naselje paviljonskega tipa, v Banjolah, v istoimenskem zalivu, vzdolž lepe prodnate plaže, v senci borovcev;
Plaža: prodnata, skalnata s kamnitimi ploščami, 50 m;
Sobe: klima (delno), SAT-TV, telefon, mini bar, prha/wc, fen, balkon ali francosko okno (FrB), morska stran; v sobah s francoskim oknom dodatno ležišče ni možno;
Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja; možnost vegetarijanske prehrane;
Ponudba: restavracija, aperitiv bar, plesna terasa, manjše sobe za sestanke, možnost sobe za nekadilce, menjalnica, možnost pranja perila in uporabe faksa, parkirišče; restavracija na plaži;
Šport: notranji bazen, namizni tenis, biljard; v bližini teniško igrišče, otroško igrišče, vodni športi, organizirani izleti, potapljanje;
Živali: niso dovoljene.
Doplačila: turistična taksa: 1 € po osebi/dan (12-18 let: 0,50 €/dan),
1/1 soba: 9 €/dan, kosilo: 7 €/dan.         
Popusti: otrok do 7 let (2+1): BREZPLAČNO, otrok do 7 let (1+1): 50%,
otrok 7-14 let (2+1): 50%, otrok 7-14 let (1+1): 30%, odrasli (2+1): 20%.
http://www.odisej.net/imagelib/paket/moje_poletje_2008/IST/CENTINERA_04.JPG

takole zgleda , če kdo pozna, men se po opisu ne zdi slabo.

MAŠKA -> RE: centinera- banjole (13.4.2009 13:58:42)

Mi smo bili tam enkrat in nikoli več ne bomo šli tja. Res je bilo poceni, ampak drugače živi dolgcajt. Selo kjer se nič ne dogaja. Tudi hrana bolj žalostna, v glavnem ne priporočam.

tanjusi -> RE: centinera- banjole (13.4.2009 19:39:57)

Mi smo bili tam enkrat in nikoli več ne bomo šli tja. Res je bilo poceni, ampak drugače živi dolgcajt. Selo kjer se nič ne dogaja. Tudi hrana bolj žalostna, v glavnem ne priporočam.

MAŠKA -> RE: centinera- banjole (14.4.2009 9:02:22)

Peš ne moreš nikamor, je vse predleč. drugače pa je najbliže Medulin in Pula. Če hočeš kam it, moraš z avtom. Meni je bil to najbolj nikakvi dopust.

Stran: [1]