karmen83
|
Od pampersk so mi ok samo active fit oz. premium care (active baby so mi šit od šita, ampak res - grozno smrdele, zelo slabo vpijale, pa še tisti gel se je non stop pacal, pa bog ne daj, da se bi v njih pokakala, je bila do podpazduh vsa v kakcu), ampak predrage, tako da smo že od začetka uporabljali DM-ove babylove, pamperske pa samo občasno. Mullerjeve ji niso pasale, je bila takoj vsa mokra. Pri št. 3 smo čez dan začeli uporabljati Hoferjeve (ponoči premočile), za ponoči pa ostali na DM-ovih in sicer kar do 5+ (dm-ove so mi super zaradi dvojnih trakcev pri nogicah). Preizkusili smo še lionstar (enkrat in nikoli več - cela je bila od gela in slabo so vpijale), fixies (ok kvaliteta, ampak predrage), huggies (tudi te se niso obnesle, vedno premočile + spet gel uhajal). Vmes smo občasno preizkusili še Mullerjeve, ki ji enostavno niso pasale na rit, pri velikosti 5 pa so postale ok:) Vmes smo preizkusili še libero (solidna kvaliteta, čeprav sem enkrat naletela na serijo, ko se je vsak drugi trakec strgal), sparky (ok), Leclercove (trde in premalo vpojne). Po lidlovih je takoj dobila rdečo rit (pa še trde se mi zdijo). Zdaj smo že kar nekaj časa na lumpi plenicah (so mi boljše od hoferjevih, predvsem se mi zdijo bolj vpojne, ker je hčerkica vedno veliko pila in posledično tudi veliko lulala - ni plenice, ki ne bi nikoli premočila, še najbolje pa se je za ponoči obnesel DM (pa ni bilo krivo to, da plenice ne bi prav zapela, ampak je bila cela napita in enostavno ni več mogla vpijati), super so mi tudi Lumpijeve, drugače sem bila zadovoljna še s Hoferjevimi, sparky, mullerjevimi (solidna kakovost za tako ceno), sparky, pampers active fit (čeprav se mi zdijo precenjene - pampers je ponoči prepustil še prej kot DM), fixies (razen cene). Trenutno porabimo samo še 2 plenici na dan (med spanjem), ker se hčerkica kar uspešno navaja na kahlico, se pa od začetka uvajanja na kahlico super obnesejo Lumpijeve pleničke tudi za ponoči. Upam, da sem kaj pomagala - od plenic smo res preizkusili skoraj vse možno in kar srečna sem, ker se bomo od njih kmalu čisto poslovili:) Pa lahko noč vsem