|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   celulit-pomoč
8.6.2006 19:09:51   
jasnika
pozdravljene
sedaj sem komaj na začetku nosečnosti, zredila se nisem še nič, ampak mam na tazadnji FUL veliko celulita, mam kar maščobne obloge, kako se naj tega rešim, pozna katera kakšno dobro kremo
jem dosti sadja in zelenjave ampak me je kar strah
kaj nauser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: celulit-pomoč
8.6.2006 19:39:45   
kofetek2010
nosečniški celulit pač user posted image  ko boš rodila ga ne bo več user posted image  

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.6.2006 20:20:06   
Grascakinja
ni rečeno, da ga ne bo več user posted image

kakorkoli vzameš, glede celulita se ne da nič dosti naredit. Maščobne celice začnejo v nosečnosti zadrževat v sebi več vode in od tod celulit. Proti koncu nosečnosti zateka pa še kaj več kot maščobne celice. Žal. Najbolje, da se kar sprijazniš, da ga imaš, veliko hodiš na sprehode oz. si običajno aktivna, jej zdravo in veliko pij.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.6.2006 20:32:31   
skuštrana
Joj, jaz sem ga v nosečnosti pridelala za en vagon. Pa se drugače nisem veliko zredila, niti nisem imela preveč kil (na 180cm sem imela na koncu nosečnosti 70 kg)...Celulita pa kot sem že napisala za cel vagon..In je šel po porodu malo nazaj kar sam, sedaj pa bijem bitke še z ostankom (predvsem tek, imam pa tudi eno kremo)..Pa je že kar v redu user posted image user posted image Saj bo....

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2006 7:31:19   
darjatimci
S celulitom so borbe in ni se za tolažit,da bo po porodu sam izginil.Bo treba kar v borbo z njim,priporočam več gibanja,telovadbo,ki ti ustreza in bolj primerno prehrano,ter izogibanje vseh gaziranih pijač,čim več vode ali čajev.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.6.2006 8:35:56   
kaja11
Jst sem si pa kar kremo kupila in veselo masiram. Škodit ne more.... koristi pa ne vem čeuser posted image  Tako imam vsaj boljši občutek, da nekaj delam na sebi pred morjem.... če že na orengi telovadbo ne morem.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2006 9:53:36   
Anonimen
Prvo,kot prvo,nobena krema ni čudežna in ne bo odpravila že nastal celulit.Ti ga lahko omiliš s tem,da se pravilno prehranjuješ,spiješ veliko vode in vsakdanje gibanje-telovadba.Kreme so za v pomoč.Masiranje predelov sproži cirkulacijo in tudi malo pomaga.seveda po porodu.

http://trendi.siol.net/default.aspx?site_id=155&page_id=415&article_id=155415060530104225111&cid=415&pgn=1

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.6.2006 10:27:00   
Anonimen
Gibanje + gibanje + gibanje na svežem zraku user posted image  user posted image

Redna prehrana minus junk food

Krema je samo za piko na i. Če imaš kakšnega fajnega maserja, jo daj pa kar na prvo mesto! user posted image  user posted image

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.6.2006 10:46:26   
jasnika
ja hvala vam za pomč, sedaj v nosečnosti pač bo kaj bo, no ja saj na hrano pa že malo pazim, bom pa se po porodu spustila v telovadbo

bom z bebico hodila peš na pohorjeuser posted image user posted image
lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.6.2006 14:15:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jasnika

pozdravljene
sedaj sem komaj na začetku nosečnosti, zredila se nisem še nič, ampak mam na tazadnji FUL veliko celulita, mam kar maščobne obloge, kako se naj tega rešim, pozna katera kakšno dobro kremo
jem dosti sadja in zelenjave ampak me je kar strah
kaj nauser posted image user posted image

V nosečnosti se voda bolj zadržuje v telesu. Celulit še bolj poslabša slana hrana, ki prav tako povzroča zadrževanje tekočine v telesu. Jej hrano s čimmanj dosoljevanja. Gibaj se kolikor ti nosečnost pač omogoča. Seveda je zdrava hrana tudi potrebna, mislim na hrano brez "slabih" maščob (ala cvrtje, biskviti, torte, salame...). Malo boš izboljšala zadevo z redno dnevno masažo, najbolje pod tušem - po stegnih si spusti mrzlo vodo in masiraj. Anticelulitnih krem ti ni treba uporabljati.  So drage, pa baje niso ravno zdrave (razen kakih čisto natur na bazi kofeina in rastlin - ginko... Loccitane mogoče).

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
11.6.2006 16:26:12   
medvedek00
Joj punce, sem prav prestrašena! Sicer sem na začetku nosečnosti - ne jem nikakršnje hitre hrane (včasih mi je FUL dišala, sedaj mi pa prav smrdi, mislim da bi brhala zraven pice), večinoma časa se prehranjujem s polnozrnatim kruhom, svežo zelenjavo, solato, kakšno piško pojem, ampak enostavno se ne morem odrečti soli in kisu - predvsem ne kisu - pojem ga na tone - na vseh solatah dvojno dozo! Pa feferoni so mi odlični! Ampak mora pa biti hrana soljena, drugače nimam apetita - sicer še nisem imela prvega gin.pregleda, šele naslednji teden, ampak srčno upam, da sol ni pogojena še s tonami celulita . pa če zdaj malo 'poštudiram' - ja, kamot mam tone celulita na svojih 51kg (v roku 1meseca sem se zredila za 4kg - kaj šele pride! Bom verjetno kot nasedu kit, ampak bo luškano!user posted image user posted image ), sam soli se odrečet!??? Težka! Enostavn si ne predstavljam:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.6.2006 19:30:04   
Anonimen
medvedek00, sej se ni treba ODREČI soli, ampak na tone dodajat pa spet ni treba! Malo se potrudi in hrano ne dosoljevaj več kot je potrebno! Pa pekoče feferone boš tudi morala omejiti, čeprav so v normalnih količinah celo zdravi! Nisem sigurna, ampak če se prav spomnim, se med nosečnostjo močno začinjena in pikantna hrana odsvetuje.

aja, pa še to, čisto mimogrede: pica sploh ni tako nezdrava kot nekateri napačno mislite. Zakaj pa naj bi bila nezdrava? Zaradi tistih treh koščkov šunke? Zaradi malo sira? Pa zaradi zelenjave, ki je na njej? Zaradi pelatov? Ja, ja...nezdrava je pica, če se ji doda tabasco, ketchup, po možnosti še majoneza in tatarska omaka...Sama pica pa nikakor ne more biti "nezdrava"...

(odgovor članu medvedek00)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......