|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bruhanje še vedno
13.11.2009 11:45:55   
Anonimen
živjo!
mene pa skrbi... men je v 17 tednu še vedno tako slabo da bruham skoraj vsak dan. edina hrana ki jo zadržim v sebi je jogurt pa kkšne mandarine, včasih košček mesa... skrbi me da neb blo kj narobe, k da bi bla mal bulimična... kaj mi je storiti, g pravi da bo minilo
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bruhanje še vedno
13.11.2009 11:55:14   
divans1
Mogoče si pa žal v tistem procentu nosečnic, ki jim je skoz slabo....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2009 12:04:23   
imee
Žal tudi jaz ne bom povedala nič drugače kot moja predhodnica. Tudi sama sem bila namreč v tistem redkem % nosečnic, ki jim je bilo slabo do konca nosečnosti., Bruhala sem namreč še tri dni preden sem rodila. Iz lastnih izkušenj ti lahko verjamem, da ni prijetno, ampak mine in za nagrado boš dobila v naročje svoje štručko. Če se zdi še tako neverjetno v tistem trenutku bo pozabljeno prav vse in ostal bo samo spomin na to obdobje, ki ga je bilo potrebno dati skozi.

Sicer pa ni rečeno, da bo tako. V prvi nosečnosti so me slabosti minile nekje okrog 20. tedna, tako, da še je upanje tudi na drugačen razplet in ne pozabi vsaka nosečnost je drugačna.

Srečno in veliko potrpljenja in dobre volje ti želim.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2009 13:09:38   
lenca1
V 1. nosečnosti bruhala do vključno 20. tedna. Potem pa preobrat, nč več slabosti pa še počutje se je popravilo za 100% - energije sem imela ful več, prej pa skoz utrujena, nikakva... Zdej sem 2. noseča (28 teden), pa je bilo vse enako kot v prvo!
Zdrži, saj bo kmalu minilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2009 22:44:49   
Anonimen
tnx za odgovore, kaj pa otroček, a bo zdržal vse to, mislm a mu ne bo nč narobe zarad pogostega bruhanja

(odgovor članu lenca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2009 23:25:05   
Belika
Jaz sem tudi ena izmed tistih, ki je bruhala celo nosečnost. user posted image ... bila sem celo en teden v bolnici na infuziji, saj sem bila zaradi tega dehidrana (sem pa tudi takrat izgubila več kot 5 kg).
Se pa vidi to pri pregledu urina, tako da mislim, da bo G že vedel kako in kaj, saj ti urin verjetno na vsakem pregledu pregledajo.
Skratka jaz ti priporočam, da čim več piješ - seveda po požirkih. Urin mora biti čim bolj prozoren!!!
<meni se je urin v bolnici šele po enem tednu izboljšal, s tem da sem zjutraj predno sem dala vodo spila po 2-3 l vode, pa čez cel dan potem tudi non stop.
Sem pa v bolnici lahko pila, saj sem dobila injekcije "turekan" (ne vem kako se napiše) in nisem nič bruhala.

Takrat so mi za domov dali tudi dieto, pa je nimam več, je bila pa samo zelo lahka hrana, in obvezno brez srovega sadja in zelenjave (le kompoti in kuhana zelenjava). Pa čeprav ti je slabo in ti ni do hrane se potrudi jesti.

No po izpustu iz bolnice, sem še vedno bruhala ampak občutno manj. Ko je bil urin temnejše barve, sem se trudila čim več piti, da je bil čim bolj prozoren.

Vem sicer, da obstajajo tudi eni tableti, ki naj bi omilili bruhanje (vprašaj svoje ginekologa).

No prve 4 mesece sem bruhala dobesedno non-stop, do konca nosečnosti pa občasno ampak skoraj sigurno 1x dnevno (redki so bili dnevi, da nisem).

No naj povem, da kljub bruhanju, dehidracij in vseh injekcij z mojim sinčkom ni bilo popolnoma nič narobe user posted image , pa me je tudi to najbolj skrbelo.

Do konca nosečnosti sem sicer uspela pridelati 8kg +, vendar sem jih že po prihodu iz porodnišnice imela 5kg manj kot pred zanositvijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2009 6:41:12   
endrina
Ja te slabosti res niso prijetne. Jaz sem pri obeh nosečnostih imela slabost in bruhanje le parkrat in to na začetku. Pri tej ta drugi nosečnosti, pa se mi je slabost začela pojavljat po 7. mesecu nosečnosti - pa ne vsak dan, zdaj zadnjih 14 dni pa mi je slabo vsak dan - bruham sicer ne, ampak prijetno pa res ni.

Ti držim pesti, da se ti to čimprej znormalizira, kolikor se temu v nosečnosti sploh lahko tako reče.

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?