Belika -> RE: bruhanje še vedno (15.11.2009 23:25:05)
|
Jaz sem tudi ena izmed tistih, ki je bruhala celo nosečnost. [sm=smiley13.gif]... bila sem celo en teden v bolnici na infuziji, saj sem bila zaradi tega dehidrana (sem pa tudi takrat izgubila več kot 5 kg). Se pa vidi to pri pregledu urina, tako da mislim, da bo G že vedel kako in kaj, saj ti urin verjetno na vsakem pregledu pregledajo. Skratka jaz ti priporočam, da čim več piješ - seveda po požirkih. Urin mora biti čim bolj prozoren!!! <meni se je urin v bolnici šele po enem tednu izboljšal, s tem da sem zjutraj predno sem dala vodo spila po 2-3 l vode, pa čez cel dan potem tudi non stop. Sem pa v bolnici lahko pila, saj sem dobila injekcije "turekan" (ne vem kako se napiše) in nisem nič bruhala. Takrat so mi za domov dali tudi dieto, pa je nimam več, je bila pa samo zelo lahka hrana, in obvezno brez srovega sadja in zelenjave (le kompoti in kuhana zelenjava). Pa čeprav ti je slabo in ti ni do hrane se potrudi jesti. No po izpustu iz bolnice, sem še vedno bruhala ampak občutno manj. Ko je bil urin temnejše barve, sem se trudila čim več piti, da je bil čim bolj prozoren. Vem sicer, da obstajajo tudi eni tableti, ki naj bi omilili bruhanje (vprašaj svoje ginekologa). No prve 4 mesece sem bruhala dobesedno non-stop, do konca nosečnosti pa občasno ampak skoraj sigurno 1x dnevno (redki so bili dnevi, da nisem). No naj povem, da kljub bruhanju, dehidracij in vseh injekcij z mojim sinčkom ni bilo popolnoma nič narobe [sm=smiley1.gif], pa me je tudi to najbolj skrbelo. Do konca nosečnosti sem sicer uspela pridelati 8kg +, vendar sem jih že po prihodu iz porodnišnice imela 5kg manj kot pred zanositvijo.
|
|
|
|