|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brokoli
25.8.2009 14:22:38   
slutnja
 no mam problem.. mala je stara 4 mesece in pol.. ker se ne dojiva sem ji pocasi zacela z gosto hrano.. frutki, malo doma kuhano.. vse lepo in prav, dokler je za jest korencek.. sadje... meseano z rizem... ko pa navrsto pride brokoli bi mi pa mala ki ni pojedla niti ene zlicke skoraj da bruhala... pa sem poskusila cvetaco in je bilo isto... in kako naj jo sedaj navadim na tudi tako vrsto hrane??'

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brokoli
25.8.2009 14:27:15   
Anonimen
Počakaš, da bo nanjo pripravljena. Naša od začetka ni marala krompirja, pa sem ji ga čez 14 dni spet ponudila, pa še kar ni šlo, pa potem čez en teden spet in čez en teden spet, potem je pa kar narnkrat šlo in zdaj ga ima skoraj najraje.

(odgovor članu slutnja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2009 21:19:55   
snežinka7
jaz pa našemu skuham brokoli, cvetačo, krompir in korenček vse skupaj pa lepo je. Probaj tako lahko pa bo šlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2009 22:56:13   
onur
sej je stara komaj 4,5 mesece. počakaj še malo.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2009 8:53:21   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: snežinka7

jaz pa našemu skuham brokoli, cvetačo, krompir in korenček vse skupaj pa lepo je. Probaj tako lahko pa bo šlo.

Pri nas isto, samo brokoli ji je bil zanič oz. lahko probaš brokoli + tvoje mleko. Jaz sem ji tako uvajala krompir in ga ima zdaj najrajši. Ni važno katero zelenjavo zmešam zraven, važno da je krompir zraven, pa bo lepo pojedla.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Jurij ali ?
amalia

Katero ime vam je bolj všeč: Jurij ali

JURIJ (17%)

MATEVŽ (24%)

LOVRO (25%)

JERNEJ (34%)

Število vseh glasov: 493

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!