brokoli (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

slutnja -> brokoli (25.8.2009 14:22:38)

no mam problem.. mala je stara 4 mesece in pol.. ker se ne dojiva sem ji pocasi zacela z gosto hrano.. frutki, malo doma kuhano.. vse lepo in prav, dokler je za jest korencek.. sadje... meseano z rizem... ko pa navrsto pride brokoli bi mi pa mala ki ni pojedla niti ene zlicke skoraj da bruhala... pa sem poskusila cvetaco in je bilo isto... in kako naj jo sedaj navadim na tudi tako vrsto hrane??'

Anonimen -> RE: brokoli (25.8.2009 14:27:15)

Počakaš, da bo nanjo pripravljena. Naša od začetka ni marala krompirja, pa sem ji ga čez 14 dni spet ponudila, pa še kar ni šlo, pa potem čez en teden spet in čez en teden spet, potem je pa kar narnkrat šlo in zdaj ga ima skoraj najraje.

snežinka7 -> RE: brokoli (25.8.2009 21:19:55)

jaz pa našemu skuham brokoli, cvetačo, krompir in korenček vse skupaj pa lepo je. Probaj tako lahko pa bo šlo.

onur -> RE: brokoli (25.8.2009 22:56:13)

sej je stara komaj 4,5 mesece. počakaj še malo.

tasa.m -> RE: brokoli (30.8.2009 8:53:21)

IZVIRNO SPOROČILO: snežinka7

jaz pa našemu skuham brokoli, cvetačo, krompir in korenček vse skupaj pa lepo je. Probaj tako lahko pa bo šlo.

Pri nas isto, samo brokoli ji je bil zanič oz. lahko probaš brokoli + tvoje mleko. Jaz sem ji tako uvajala krompir in ga ima zdaj najrajši. Ni važno katero zelenjavo zmešam zraven, važno da je krompir zraven, pa bo lepo pojedla.

Stran: [1]