|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brezposelnost in vloga za znižanje plač. vrtc...
22.1.2009 11:57:22   
KRISSY
mene pa zanima al sprejmejo vlogo za znižanje plačila vrtca če si brezposelen in nisi na zavod prjavljen?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brezposelnost in vloga za znižanje plač. ...
22.1.2009 12:07:34   
vilpol
Kolikor vem,če si brezposelen, vrtca sploh ne plačaš. vpraši na občini.

< Sporočilo je popravil vilpol -- 22.1.2009 12:10:05 >

(odgovor članu KRISSY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2009 12:13:22   
lukec
To pa ni res. Zastonj je samo, če prejemaš socialno, sicer pa je odvisno od dohodka na člana.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu vilpol)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2009 12:22:43   
lelaval
Če nisi prijavljena na zavodu, te lahko dajo v najvišji plačilni razred - razlog - ker lahko delaš na črno. Tako, da, tudi če nič ne dobivaš od zavoda ali CSD je bolje, da si prijavljena na zavodu, ker itak moraš oddat papirje o plači ali pa od zavoda - če ne, pa te sami najdejo, pol boš pa še za nazaj morala plačevat

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu KRISSY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2009 12:29:47   
glen
Moraš bit prijavljena na zavodu,ker moreš prinest potrdilo oz. ga priložit vlogi.
Jaz sem ostala 4 leta nazaj po porodniški brez službe in sem bila prijavljena na zavodu,s tem da nisem prejemala nobene denarne pomoči od zavoda(samo prijavljena sem bila) in smo padli v najnižji plačilni razred,tako da sem za jasli plačevala najnižjo vsoto se mi zdi okoli 10.ooo bivših sit.
Obvezno sem pa morala dat potrdilo da sem brezposelna in da sem prijavljena na zavodu.
lP

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2009 12:31:05   
glen
tudi če nič ne dobivaš od zavoda ali CSD je bolje, da si prijavljena na zavodu, ker itak moraš oddat papirje o plači ali pa od zavoda - če ne, pa te sami najdejo, pol boš pa še za nazaj morala plačevat

se strinjam

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2009 16:42:09   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: lukec
To pa ni res. Zastonj je samo, če prejemaš socialno, sicer pa je odvisno od dohodka na člana.

Drži.
Drugače pa za nižje plačilo vrtca prijava na RZZ ni potrebna. Gleda se striktno na dohodke na družinskega člana (npr. ena plača, razdeljena na tri člane družine) in na premoženje družine.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dieta
Michonne RR

Ali ste trenutno na kakšni dieti?

Da (41%)

Ne (59%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!