Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: brezposelnost in vloga za znižanje plač. ... 22.1.2009 12:07:34
|
|
|
|
vilpol
|
Kolikor vem,če si brezposelen, vrtca sploh ne plačaš. vpraši na občini.
< Sporočilo je popravil vilpol -- 22.1.2009 12:10:05 >
|
|
|
|
RE: brezposelnost in vloga za znižanje plač. ... 22.1.2009 12:13:22
|
|
|
|
lukec
|
To pa ni res. Zastonj je samo, če prejemaš socialno, sicer pa je odvisno od dohodka na člana.
|
|
RE: brezposelnost in vloga za znižanje plač. ... 22.1.2009 12:22:43
|
|
|
|
lelaval
|
Če nisi prijavljena na zavodu, te lahko dajo v najvišji plačilni razred - razlog - ker lahko delaš na črno. Tako, da, tudi če nič ne dobivaš od zavoda ali CSD je bolje, da si prijavljena na zavodu, ker itak moraš oddat papirje o plači ali pa od zavoda - če ne, pa te sami najdejo, pol boš pa še za nazaj morala plačevat
|
|
RE: brezposelnost in vloga za znižanje plač. ... 22.1.2009 12:29:47
|
|
|
|
glen
|
Moraš bit prijavljena na zavodu,ker moreš prinest potrdilo oz. ga priložit vlogi. Jaz sem ostala 4 leta nazaj po porodniški brez službe in sem bila prijavljena na zavodu,s tem da nisem prejemala nobene denarne pomoči od zavoda(samo prijavljena sem bila) in smo padli v najnižji plačilni razred,tako da sem za jasli plačevala najnižjo vsoto se mi zdi okoli 10.ooo bivših sit. Obvezno sem pa morala dat potrdilo da sem brezposelna in da sem prijavljena na zavodu. lP
|
|
|
|
RE: brezposelnost in vloga za znižanje plač. ... 22.1.2009 12:31:05
|
|
|
|
glen
|
tudi če nič ne dobivaš od zavoda ali CSD je bolje, da si prijavljena na zavodu, ker itak moraš oddat papirje o plači ali pa od zavoda - če ne, pa te sami najdejo, pol boš pa še za nazaj morala plačevat se strinjam
|
|
|
| Stran: [1] |
DietaMichonne RRAli ste trenutno na kakšni dieti?Da (
41%)
Ne (
59%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!