brezposelnost in vloga za znižanje plač. vrtca - nujno (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

KRISSY -> brezposelnost in vloga za znižanje plač. vrtca - nujno (22.1.2009 11:57:22)

mene pa zanima al sprejmejo vlogo za znižanje plačila vrtca če si brezposelen in nisi na zavod prjavljen?

vilpol -> RE: brezposelnost in vloga za znižanje plač. vrtca - nujno (22.1.2009 12:07:34)

Kolikor vem,če si brezposelen, vrtca sploh ne plačaš. vpraši na občini.

lukec -> RE: brezposelnost in vloga za znižanje plač. vrtca - nujno (22.1.2009 12:13:22)

To pa ni res. Zastonj je samo, če prejemaš socialno, sicer pa je odvisno od dohodka na člana.

lelaval -> RE: brezposelnost in vloga za znižanje plač. vrtca - nujno (22.1.2009 12:22:43)

Če nisi prijavljena na zavodu, te lahko dajo v najvišji plačilni razred - razlog - ker lahko delaš na črno. Tako, da, tudi če nič ne dobivaš od zavoda ali CSD je bolje, da si prijavljena na zavodu, ker itak moraš oddat papirje o plači ali pa od zavoda - če ne, pa te sami najdejo, pol boš pa še za nazaj morala plačevat

glen -> RE: brezposelnost in vloga za znižanje plač. vrtca - nujno (22.1.2009 12:29:47)

Moraš bit prijavljena na zavodu,ker moreš prinest potrdilo oz. ga priložit vlogi.
Jaz sem ostala 4 leta nazaj po porodniški brez službe in sem bila prijavljena na zavodu,s tem da nisem prejemala nobene denarne pomoči od zavoda(samo prijavljena sem bila) in smo padli v najnižji plačilni razred,tako da sem za jasli plačevala najnižjo vsoto se mi zdi okoli 10.ooo bivših sit.
Obvezno sem pa morala dat potrdilo da sem brezposelna in da sem prijavljena na zavodu.
lP

glen -> RE: brezposelnost in vloga za znižanje plač. vrtca - nujno (22.1.2009 12:31:05)

tudi če nič ne dobivaš od zavoda ali CSD je bolje, da si prijavljena na zavodu, ker itak moraš oddat papirje o plači ali pa od zavoda - če ne, pa te sami najdejo, pol boš pa še za nazaj morala plačevat

se strinjam

Kerensa* -> RE: brezposelnost in vloga za znižanje plač. vrtca - nujno (22.1.2009 16:42:09)

IZVIRNO SPOROČILO: lukec
To pa ni res. Zastonj je samo, če prejemaš socialno, sicer pa je odvisno od dohodka na člana.

Drži.
Drugače pa za nižje plačilo vrtca prijava na RZZ ni potrebna. Gleda se striktno na dohodke na družinskega člana (npr. ena plača, razdeljena na tri člane družine) in na premoženje družine.

Stran: [1]