|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brez napotnice?
23.4.2008 11:44:33   
janjček
sem v 36. tednu nosenosti. Kontrolo imam 14.5. Zanima me,kdaj ste dobile napotnico za reilca in za porodninico ter e te ravno tako sprejmejo, e nima napotnice?

< Sporočilo je popravil janjček -- 23.4.2008 11:50:15 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brez napotnice?
23.4.2008 11:48:17   
vesel
Jaz sem dobila napotnico za v porodnisnico in resilca v 33 tednu nosecnosti. Pa ceprav je bla moja nosecnost Bp.

druzina je zame vse!!

(odgovor članu janjček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2008 11:49:15   
bondi
Nosečnico vedno sprejmejo brez napotnice! Tako so meni razložile babice. Sploh, pa če pride roditi! Vsaj v Izoli je tako.

lp

(odgovor članu janjček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2008 12:31:11   
Taula
Jaz sem dobila napotnico za v P v 34 tednu. Za resilca je rekla da je ne rabim, da me peljejo v vsakem primeru ker sem user posted image

V nedeljo sem bila v P, sem imela za sabo napotnico, pa je rekla babca da je ne rabim.user posted image

< Sporočilo je popravil Taula -- 23.4.2008 12:32:22 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu bondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2008 12:34:41   
CatJa
Pri pregledu v 37. tednu.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu janjček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2008 12:47:33   
ursalara
Jaz sem dobila napotnico za resilca in v P v 37 tednu te pa sprejmejo tudi brez vsega in si potem sami pridobijo napotnico!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2008 13:31:33   
lara larissa
Nisem še dobila, pa sem v 38 tednu, najbrž jo bom jutri ko imam pregled.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.4.2008 13:44:23   
mala pikica
Jaz sem dobila napotnico za P en mesec pred rokom. Za rešilca pa je nisem dobila. Peljejo pa te v vsakem primeru, pa jo potem dežurni ginekolog napiše user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.4.2008 13:49:01   
srki
Tudi jaz nekaj takega, za rešilca je pa nisem. Če te prime rodit, greš kamorkoli si že, brez napotnice.

Ko sem hodila na UZ že po roku, mi jo je v LJ porodnišnici pa kar zadržala, tako da sem morala potem naredit novo, tako so mi rekli. Morala bi pa samo na zadnjo stran napisat, kaj mi je naredila (npr. UZ) in mi jo vrnit. Pač, papirologija, kaj češ.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.4.2008 14:26:26   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ko sem hodila na UZ že po roku, mi jo je v LJ porodnišnici pa kar zadržala, tako da sem morala potem naredit novo, tako so mi rekli. Morala bi pa samo na zadnjo stran napisat, kaj mi je naredila (npr. UZ) in mi jo vrnit. Pač, papirologija, kaj češ.

jst sm jo dobila mesec pred rokom, ko sem hodila na UZ v P so napotnico zadržali, ampak mi ni bilo treba nove prinest.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.4.2008 14:35:01   
Taula

Na moji piše čas veljave 2 mesece...mi je rekla G da če mi jo zadržijo, da je edini problem pol da moram iti v to P roditi.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.4.2008 14:37:23   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: jajula

IZVIRNO SPOROČILO: srki

jst sm jo dobila mesec pred rokom, ko sem hodila na UZ v P so napotnico zadržali, ampak mi ni bilo treba nove prinest.

Mogoče so me pa vprašali, če milsim v LJ rodit, samo kako pa  naj to človek ve, kje bo rodil. Meni je pri našemu G sestra rekla, da mi bo novo dala in da bi mi jo morali vrniti, da jo imam vedno pri sebi v materinski knjižici. Povsod spet drugačna pravila.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.4.2008 14:50:37   
jajula
jst mam G v leonišču, pa je tudi porodničar v LJ P, tko da mogoče zarad tega niso zahteval nove..
je pa to res, da ima vsak svoja pravila (ali pa lih na eno tako sestro nabašeš, k se neki po svoje zmisl...men je ena kr neki pisala po materinski, potem pa druga to vid, pa ji ni blo nč jasn, ker je ta prva pisala da je šlo za umetno oploditev...ta tretja mi je vedno dala napotnico za hemogram, ta četrta pa me je nahrulila, ker v nosečnosti pripadata sam dva pregleda krvne slike...)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.4.2008 14:56:28   
srki
Ojej, jaz imam vedno hemogram na vsakem pregledu.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.4.2008 15:18:06   
jajula
ja, pa še hemoglobin sem mela mejno, pa me je nahrulila da kaj težim...je res odvisno od vsake sestre...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.4.2008 20:02:45   
NancyF
jaz sem jo dobila pri pregledu v 31. tednu

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.4.2008 9:38:41   
Naja30
Na pregledu okoli 35-36t.

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?