brez napotnice? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

janjček -> brez napotnice? (23.4.2008 11:44:33)

sem v 36. tednu nosenosti. Kontrolo imam 14.5. Zanima me,kdaj ste dobile napotnico za reilca in za porodninico ter e te ravno tako sprejmejo, e nima napotnice?

vesel -> RE: brez napotnice? (23.4.2008 11:48:17)

Jaz sem dobila napotnico za v porodnisnico in resilca v 33 tednu nosecnosti. Pa ceprav je bla moja nosecnost Bp.

bondi -> RE: brez napotnice? (23.4.2008 11:49:15)

Nosečnico vedno sprejmejo brez napotnice! Tako so meni razložile babice. Sploh, pa če pride roditi! Vsaj v Izoli je tako.

lp

Taula -> RE: brez napotnice? (23.4.2008 12:31:11)

Jaz sem dobila napotnico za v P v 34 tednu. Za resilca je rekla da je ne rabim, da me peljejo v vsakem primeru ker sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

V nedeljo sem bila v P, sem imela za sabo napotnico, pa je rekla babca da je ne rabim.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

CatJa -> RE: brez napotnice? (23.4.2008 12:34:41)

Pri pregledu v 37. tednu.

ursalara -> RE: brez napotnice? (23.4.2008 12:47:33)

Jaz sem dobila napotnico za resilca in v P v 37 tednu te pa sprejmejo tudi brez vsega in si potem sami pridobijo napotnico!

lara larissa -> RE: brez napotnice? (23.4.2008 13:31:33)

Nisem še dobila, pa sem v 38 tednu, najbrž jo bom jutri ko imam pregled.

mala pikica -> RE: brez napotnice? (23.4.2008 13:44:23)

Jaz sem dobila napotnico za P en mesec pred rokom. Za rešilca pa je nisem dobila. Peljejo pa te v vsakem primeru, pa jo potem dežurni ginekolog napiše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

srki -> RE: brez napotnice? (23.4.2008 13:49:01)

Tudi jaz nekaj takega, za rešilca je pa nisem. Če te prime rodit, greš kamorkoli si že, brez napotnice.

Ko sem hodila na UZ že po roku, mi jo je v LJ porodnišnici pa kar zadržala, tako da sem morala potem naredit novo, tako so mi rekli. Morala bi pa samo na zadnjo stran napisat, kaj mi je naredila (npr. UZ) in mi jo vrnit. Pač, papirologija, kaj češ.

jajula -> RE: brez napotnice? (23.4.2008 14:26:26)

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ko sem hodila na UZ že po roku, mi jo je v LJ porodnišnici pa kar zadržala, tako da sem morala potem naredit novo, tako so mi rekli. Morala bi pa samo na zadnjo stran napisat, kaj mi je naredila (npr. UZ) in mi jo vrnit. Pač, papirologija, kaj češ.

jst sm jo dobila mesec pred rokom, ko sem hodila na UZ v P so napotnico zadržali, ampak mi ni bilo treba nove prinest.

Taula -> RE: brez napotnice? (23.4.2008 14:35:01)

Na moji piše čas veljave 2 mesece...mi je rekla G da če mi jo zadržijo, da je edini problem pol da moram iti v to P roditi.

srki -> RE: brez napotnice? (23.4.2008 14:37:23)

IZVIRNO SPOROČILO: jajula

IZVIRNO SPOROČILO: srki

jst sm jo dobila mesec pred rokom, ko sem hodila na UZ v P so napotnico zadržali, ampak mi ni bilo treba nove prinest.

Mogoče so me pa vprašali, če milsim v LJ rodit, samo kako pa  naj to človek ve, kje bo rodil. Meni je pri našemu G sestra rekla, da mi bo novo dala in da bi mi jo morali vrniti, da jo imam vedno pri sebi v materinski knjižici. Povsod spet drugačna pravila.

jajula -> RE: brez napotnice? (23.4.2008 14:50:37)

jst mam G v leonišču, pa je tudi porodničar v LJ P, tko da mogoče zarad tega niso zahteval nove..
je pa to res, da ima vsak svoja pravila (ali pa lih na eno tako sestro nabašeš, k se neki po svoje zmisl...men je ena kr neki pisala po materinski, potem pa druga to vid, pa ji ni blo nč jasn, ker je ta prva pisala da je šlo za umetno oploditev...ta tretja mi je vedno dala napotnico za hemogram, ta četrta pa me je nahrulila, ker v nosečnosti pripadata sam dva pregleda krvne slike...)

srki -> RE: brez napotnice? (23.4.2008 14:56:28)

Ojej, jaz imam vedno hemogram na vsakem pregledu.

jajula -> RE: brez napotnice? (23.4.2008 15:18:06)

ja, pa še hemoglobin sem mela mejno, pa me je nahrulila da kaj težim...je res odvisno od vsake sestre...

NancyF -> RE: brez napotnice? (23.4.2008 20:02:45)

jaz sem jo dobila pri pregledu v 31. tednu

Naja30 -> RE: brez napotnice? (24.4.2008 9:38:41)

Na pregledu okoli 35-36t.

Stran: [1]