|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brez glutena
29.6.2007 14:39:48   
larissa78
Kako, na kakšen način pripravljate hrano brez glutena in katero( kot dodatke)?Vem za prosene kosmiče, riževe in ajdove kosmiče, riž in polento( ta vsebuje sledi glutena).Kje kupite riževe kosmiče, čeprav jih moj zaradi zaprtosti ne sme.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brez glutena
29.6.2007 14:46:40   
2 Sraki
Lahko skuhaš tudi ajdovo in proseno kašo. Riževe mlete kosmiče ima milupa v bio varianti brez dodatkov.

(odgovor članu larissa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: brez glutena
29.6.2007 14:47:08   
2 Sraki
Jaz sem kupila to v Mullerju.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: brez glutena
29.6.2007 14:50:00   
larissa78
Mene zanima konkretno kako se to skuha, kajti na embalaži ne piše( za prosene kosmiče, kaše in kdaj jim to dajete;za zajtrk ali kako)?hvala

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: brez glutena
29.6.2007 14:53:08   
2 Sraki
Za kosmiče ne vem, kašo pa lepo lahko skuhaš v vodi in jo ponudiš posamezno ali kot prilogo, pa naj bo to za zajtrk kosilo ali večerjo.

(odgovor članu larissa78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: brez glutena
9.7.2007 7:28:46   
nena82
Kaj pa piškotki brez glutena obstajajo?

_____________________________

Dobili smo drugi zobek...

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: brez glutena
9.7.2007 13:26:37   
Mehičanka
Kaj pa piškotki brez glutena obstajajo?


Ja, obstajajo. Imenujejo se Glutano, imajo jih v Sparu, na oddelku bio prehrane.

(odgovor članu nena82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: brez glutena
9.7.2007 13:30:39   
Mehičanka
Ajdovo kašo lahko ponudiš kot prilogo h kosilu. Lahko jo pripraviš vsaj na dva načina: 1. Skuhaš jo v vreli slani vodi (cca. 10-15 min) ali
2. Na olju prepražiš sesekljano čebulo, dodaš ajdovo kašo, zaliješ z vodo, še posoliš in kuhaš 10-15 min.

Jaz sem, ko sem začela uvajat ajdovo kašo, le-to vmešala v bučkino kašico. Ker je a. kašo lepo prenašala, sem jo kmalu ponudila kot samostojno prilogo k mesu.

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?