Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 13.8.2009 22:16:37
|
|
|
|
blackcoffee
|
..a nisi rekla, da se bomo preimenovale v Vesele decembrčke?
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 13.8.2009 22:17:25
|
|
|
|
martka
|
martka titleAndStar(1191,0,0,false,"","") Objave: 1191 Član od: 6.1.2008 Kraj: celje Status: prisoten IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee martka - vse najboljše za rojstni dan! - kateri že?! hvala vsem!! kateri rd? 30, podlaga pa ni pomembna je pa že hudo šoloobvezna! šment, a jaz se počutim, kot rožica. ob 2h ponoči gremo na morje, zato grem zdaj spat! na pašman. lepo čvekajte še naprej, dijo
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 13.8.2009 22:32:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee ..a nisi rekla, da se bomo preimenovale v Vesele decembrčke? Ma so potem punce rekle, da bomo Veseli decembrčki potem decembra na forumu otrok ... da dobijo naši mulčki novo ime za 1. rojstni dan .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 13.8.2009 22:39:17
|
|
|
|
blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ma so potem punce rekle, da bomo Veseli decembrčki potem decembra na forumu otrok ... da dobijo naši mulčki novo ime za 1. rojstni dan . a takooo?! no, prav.. pa naj bo. matrka - lepo se imejte na morju in UŽIVAJTE! men je gromki telefon čisto poslinil in ne funkcionira. tvoje smse, ki sem jih dobila pa ne morem niti odpret. pa pardon, ker tule pišem.
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 13.8.2009 22:40:54 >
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 13.8.2009 23:15:10
|
|
|
|
nadya
|
Otika ne boš verjela, kaj smo mel mi dans za kosilo.....prebranac iz piksne A je mel kater od vaših otrok šesto bolezen?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 14.8.2009 7:37:12
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla ja res ne vem kje je tista modra stavba prosim za obrazložitev HVALA evo mi tamala spi me pa zanima koliko dolgo so bili vaši otročki sitni zaradi zob a se to govori v urah dnevih tednih??? ker naša je sitna že skoraj en teden pa ne vem kaj bo to prineslo naj povem da še nima nobenega zobka pa bo kmalu 9 mesecev stara me pa tudi zanima če je kšna mamica tam okrog 20 stara ??? naša je imela 6 bolezen (vročina, izpuščaji,...)
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 14.8.2009 8:20:06
|
|
|
|
Anonimen
|
nadya, a ne da je zakon tale prebranac ... kaj bi jaz brez Ete ... če imaš pa še svež kruh pa kaj solate doma, je pa to že prava pojedina . Aja, ja naša je imela 6. bolezen ... 3 dni vročina od 37-38,5°C pol pa čez 2 dni pikice po trupu, obrazu in stegnčkih. Arupnik3 ... ja jaz sem 26 ... a je to še okol 20 ... a je že okol 30? Zaradi zobkov je bila pa naša sitna ponavadi tam od 3h dni do enega tedna z občasnimi še kasnejšimi izpadi. Pa sej bo ... jaz sem bila na začetku kar živčna, pol sem se pa spomnila kako je mene bolelo, ko so mi šli modrostni ven in od takrat naprej imam mal več potrpljenja z njo, ko jezaradi zobkov sitna.
< Sporočilo je popravil Otika -- 14.8.2009 8:25:19 >
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 14.8.2009 8:22:39
|
|
|
|
Detece
|
arupnik, ne vem če šteje za okol 20, ampak jaz sem 26...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 14.8.2009 9:06:03
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadya Otika ne boš verjela, kaj smo mel mi dans za kosilo.....prebranac iz piksne mi tut...pa ražnjiče mizica pogrni se
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 14.8.2009 9:06:33
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Detece arupnik, ne vem če šteje za okol 20, ampak jaz sem 26... jst 28...to je tut okol 20
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 14.8.2009 9:17:22
|
|
|
|
pike
|
Dobro jutro, jaz se imam za mlado mamico z svojimi 27-timi pomladi. Vem pa, da so še mlajše mamice. Je še katera, ki svojega še večinoma doji? Naša se doji še vedno na 3 ure, včasih mi rata na 4 ure. Vmes poje kak fruchtzwerg al pa kak sadež zmiksan. drugače pa je običajno kosilo z nami, le da ji ne dam dosti, ker pol hoče še vedno zizo ob svojem času. Pozdravček,
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 14.8.2009 10:33:17
|
|
|
|
nadya
|
Jutro Jaz sem tudi okol 20.......rosnih 27 Lovro je mel tri dni čez 39 vročine, včerej mu je padla in je dobil pikice. Me pa skrbi, ker ma od včerej mal driske, pa ponoči se je jokal ko zmešan......bojo zobki? Plava stavba je tam (na dolenjki) kjer je zdravstveni dom rudnik. Če greš iz centra, mimo strelišča, mislim da naslednje križišče levo. Stavba je modre barve, ne morš falit. Papirnica je spodaj, vhod iz zunaje strani.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 14.8.2009 10:35:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadya Plava stavba je tam (na dolenjki) kjer je zdravstveni dom rudnik. Če greš iz centra, mimo strelišča, mislim da naslednje križišče levo. Stavba je modre barve, ne morš falit. Papirnica je spodaj, vhod iz zunaje strani. Ja pa ta hiša ima en veeeeelik napis gor: Mercator
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 14.8.2009 11:20:36
|
|
|
|
arupnik3
|
hvala kaj pa tam ko so trgovine pa miller a je kje kaj al nč???
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 14.8.2009 11:31:35
|
|
|
|
nadya
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 hvala kaj pa tam ko so trgovine pa miller a je kje kaj al nč??? Mislim da ne Maš pa v milerju en kup barvic, papirja, blokov.... Kaj pa rabiš?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 14.8.2009 12:01:43
|
|
|
|
arupnik3
|
ma rabim tak bel "šmeksi" papir ker tašča praznuje 50 let pa me je prosila da ji nardim vabila ! kašn apir pa majo pa kje? ker se mi ne da po lj skakat cel popoldne pa iskat pa še tamala bo bla doma pa mož gre z mano pa da ne bo živcev zgubu
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 14.8.2009 12:13:52
|
|
|
|
nadya
|
01/428 71 50 ali 428 71 55 je telefonska od papirnice na rudniku, pa vprašej. drugače pejt pa v mlerja pogledat, majo sve in svašta, mogoče majo tudi tak papir.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 14.8.2009 12:25:17
|
|
|
|
arupnik3
|
ma sej v millerja grem tko al pa tko pa bomo pogledal če ne se bom pa nekam drgam zapelala v dzs pa vzela HVALA
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 14.8.2009 14:38:36
|
|
|
|
Suni
|
Ni na Rudniku, je pa v šoping centru: v CityParku imaš Art - štacuna z umetniškim materialom.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 14.8.2009 19:32:57
|
|
|
|
čebeli
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suni Ni na Rudniku, je pa v šoping centru: v CityParku imaš Art - štacuna z umetniškim materialom. Js bi tut bolj na tako štacuno prisegla...sem sama tut 2 meseca nazaj za taščo delala abrahamska vabila. Boš vsaj vse v eni štacuni nabrala...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 14.8.2009 20:44:20
|
|
|
|
čebeli
|
no, še to moram dodat...sama sem iskala take nalepke..50 v zlati barvi in sem jih dobila v trgovini z materialom za ustvarjanje...sicer v NM, sam ti tukaj najbrž ne boš hodila. Obstaja pa v centru ljubljane trgovina pro-art, ki je pravzaprav skladišče in tukaj pa res dobiš vse živo...je pa blizu gospodarskega razstavišča.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.8.2009 8:26:04
|
|
|
|
arupnik3
|
evo mene sm vse nabavla (papir, kuverte, okraske,....) no sm vse dobla v navadni DZS trgovini kako ste kaj danes jst sploh ne vem a bo dež al ne sam je sonce napovedan nimam pojma in tamala se mi plazi po tleh in ima prav dolge hlače oblečene in bodi z dolgimi sem pa šele zdaj nabavla tist pepeny in je ful dober senčnik in seveda ga je dragi narobe namontirau in sm mogla popravt želim vam lep vikend
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.8.2009 9:41:27
|
|
|
|
hektorina
|
Se na hitro oglašam, ker sem sredi priprav za MORJE!!!! Končnosmo ta veseli dan dočakali tudi mi! Pri nas je vse o.k. Sem pa presenečena nad vašimi "necartljivčki". Naš mali je taka carta! Nikoli se ne brani, ko ga želim pocartat. Sva pa bila ta teden pri ortopedu, ker je začel nagibat glavico v levo in ta je ugotovil, da ima malo natrgano mišico vratu od težkega poroda. nič hudega, po morju bomo šli na terapije, ker je božčec malo "zategnjen" in ima zato problem pri položaju na trebuščku. Posledično zato ne kaže nobenega interesa za plazenje. Oz. tudi ne zna . Pa nič hudega.Bomo veselo plavali, se igrali in predvsem DRUŽILI vsi trije teh 10 dni, ker je ati zadnji teden po 16 ur v službi ! Punce uživajte s svojimi ! LP
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?