|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolniška
14.12.2005 13:03:13   
livia
Za tiste, ki ste na bolniški....
Sem v 23. tednu in razen bolečin v križu me ne matra nič drugega. V službi sem skoz in sem tudi mislila delati čisto do konca, ker sem se fajn počutila. Sedaj se mi je pa nabralo en kup privatnih stvari, pa še v službi je totalen kaos in odnosi so se ful poslabšali, tako da vsak dan težje grem v službo. Rada bi šla na bolniško, pa ne vem, kaj naj rečem ginekologinji, da mi jo bo dala. Ali naj povem po resnici?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolniška
14.12.2005 13:37:54   
Lumpi
Reci ji, da si zelo utrujena, da ko prideš iz službe, da greš spat. Če imaš pisarniško delo, ji še omeni križ. Deluje!!!

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2005 14:10:51   
Ezi
Jaz sem odkrito povedala, malo pretiravala. Lahko omeniš stres, depresijo, fizičen, psihičen napor, problemi v družini ... Mojemu G je bilo itak jasno kaj in kako.
Lahko ti da pa tudi osebni zdravnik bolniško. Vsaj do 30 dni.

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2005 19:25:22   
AishaM
Povej ji po resnici. Meni je takoj dala bolniško - vzrok pa so bili slabi odnosi v službi in s tem posledično stres, utrujenost...

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2005 20:01:38   
marty5
Se strinjam s predhodnicami - bodi odkrita in povej kot je. Če bi preveč nalagala, bi G tako ali tako ugotovil, da se mu lažeš. Meni je moj kar sam rekel - da če rabim malo sprostitve ali počitka, naj samo povem in bomo poštimali - da zato so tam.

Srečno!

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2005 22:37:26   
sazi
Zelo odvisno od tega, kakšno "politiko" do bolniških ima tvoj G. Jaz sem imela nemalo težav, pa nisem dobila bolniške. Res ne vem, kaj vse bi mi moralo manjkati, da bi lahko ostala doma. No, zdaj sem končno doma, ampak zaradi pobude moje osebne zdravnice (za 3 tedne), ker se je strinjala, da imam že preveč težav z vsakodnevnim prevažanjem in delom v službi - po novem letu pa koristim še novi dopust in potem porodniška.
Povej kot je, jaz pa ti želim, da ti bo G prisluhnil in slišal več, kot je moj.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2005 23:27:55   
lelaval
Se strinjam s Sazi. Vendar pa, če res nimaš nobenih težav, potem res "stavi"na  stres, pa ti bo splošni zdravnik dal za prvi mesec, potem pa še mogoče G, ampak ful jamraj.
Jaz pa sem hotela delat in do konca razkazovat svoj lepi trebušček, a nisem več mogla - pa čeprav sem imela pisarniško delo.user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2005 23:42:49   
KODA
Malo pojamraj,pa ti bo uspelo.Zgovarjaj se na stres in na obremenitev.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.12.2005 8:58:14   
DrejcDrejc
Tudi jaz počasi razmišljam o tem, preprosto se mi zdi, da ob vseh obveznostih nimam 5 minut časa zase. Bom videla po novem letu, kakšno bo stanje, in če bom potrebovala svoj počitek in mir, bom to tudi razložila svoji G. Seveda bom malo napihnila zadeve, za vsak slučaj, ampak mislim, da je moje dobro počutje pomembno za otrokovo zdravje in če bo za to potrebno naložiti še kak problem zraven, ga pač bom.
Zato, če želiš na bolniško, povej, kaj te muči, malo napihni zadeve, omeni izčrpanost, nekorektne odnose v službi, nespečnost, neproduktivnost, ... in upam, da imaš razumevajočo zdravnico.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Ime za fantka
mel79

Katero ime je lepše? Lahko dodate svoje predloge.

Matevž (11%)

Tevž (8%)

Aljaž (20%)

Jaka (18%)

Jakob (18%)

Luka (26%)

Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!