|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolniška
6.8.2009 10:54:35   
Anonimen
Živjo!

Zanima me , če ste morale kopirat materinsko knjižico vedno znova ko ste dale vlogo za podaljšanje bolniške med user posted image ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolniška
6.8.2009 11:09:49   
tassika
Jaz sem skopirala samo tiste strani kjer je pisalo kaj novega, je pa potrebno ja, ker iz materinske potem na komisiji opredelijo kakšna nosečnica si. Meni je napisala, da iz nje vidi da sem čisto ok in ker me je naročila na pregled čez 5t da me vodijo kot normalno nosečnost. Evo in po enem mesecu službe sem spet na bolniški, ker se mi krajša maternični vrat in dela nek lijak na MV in zdaj imam spet preglede na 3t.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2009 11:11:54   
Goldy
Meni ni bilo treba nikoli kopirati materinske knjižice. Sem pa iz celjskega konca.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2009 11:31:15   
Anonimen
Aha pol majo zgleda samo v Ljubljanskem koncu tako prakso, pa še to na novo, ker 2 leti nazaj mi ni bilo treba nič pošiljat.
Ne vem zakaj rabijo kopijo, sej da G potrdilo kjer napiše kaj in kako.
Tassika a teb zaradi tega niso podaljšali, ker je pregled šele čez 5 tednov? kaj ti je pa G napisala?
ker jest imam isto preglede na 5 tednov, sedaj sm bila pa vmes pri drugi G, ker je moja na dopustu pa mi ni nič napisala v MK, samo potrdilo.
Kako je pa kaj s pritožbami, če ti ne podaljšajo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2009 11:36:46   
Tiara123
Ja, sem slišala, da imajo v Lj občini poostrene kontrole in ne odobrijo bolniške 'kar tako', medtem ko v drugih območnih enotah ZZZS ne komplicirajo.. Jaz sem tudi morala naknadno poslati fotokopijo materinske knjižice in trenutno še čakam na odgovor komisije. Če dobim zavrnjeno, moram 10. v službo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2009 12:10:15   
tassika
Nič jaz sem bila najprej na bolniški zaradi grozečega splava oz krvavitev, najprej sem bila naročena vedno na 3t in so mi prvič podaljšali bolniško za 3t, naslednjič sem šla k svoji in je rekla, da je zaenkrat ok ampak še vedno počitek, napisala v materinsko, doma še opažen rjav izcedek in me naročila čez 5t. In potem je v odločbi pisalo, da je iz MK razvdino da nosečnost poteka normalno in da sem na preglede naročena skladno s preventivnim programom za vodenje normalne nosečnosti. Saj pravim zdaj sem pa spet doma in me je kr groza ko bo treba konec avgusta oddajat papirje.

Glede pritožbe je pa tako, da imajo časa 10 dni da ti odgovorijo, v tem času pa moraš pač ali it v službo ali se zmenit da ti pišejo kao dopust. Če ti komisija odobri potem prosiš da ti dopust prepišejo v bolniško, če si v službi si pač delal zastonj. Vse je pa odvisno od delodajalaca. Jaz pritožbe nisem vlagala, ker sem vedla da na tak odgovor ne bom itak nič dosegla in ker sem se počutila dobro sem šla delat.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2009 12:11:04   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Meni ni bilo treba nikoli kopirati materinske knjižice. Sem pa iz celjskega konca.

Enako. Mi je pa osebna zdravnica zapisala vse v kartoteko kar se je dogajalo med nosečnostjo. Od preteklih ss, do krvavitev v tej nosečnosti, nizkega hemoglobina, pogostih viroz.... Ginekologinja je na svoj izvid napisala le, da priporoča bolniško, nič zakaj. Dvakrat so mi že podaljšali, kako bo pa v bodoče, bomo pa še videli.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2009 12:18:11   
Anonimen
Uf, zgleda da so res samo v ljubljanski regiji tolk strogiuser posted image . Čeprav so men dali bolniško za dva meseca in ne samo za tri tedne.Pomoje je odvisno na koga naletiš. Katerega dr. maš pa podpisanega Tassika? No upam, da mi ne bo teba pisat pritožbe in mi bojo odobrili.

Maška men tud zdej ni nč napisala zakaj, samo da priporoča bolniško. nazadnje pa je napisala slabo počutje, pa da sem rodila ne dolgo nazaj.

Držim pesti za vse nas, da nam podaljšajo

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.8.2009 12:20:34   
tassika
neka Nataša je bila, bi mogla it odločbo poiskat, me je pa obakrat obravnavala ona.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.8.2009 12:25:20   
Anonimen
Nimava iste, mene je obravnavala dr. Alenka Škerjanec. Sm danes poslala kopijo MK po faksu pa upam da bo kmalu odgovor

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.8.2009 12:29:24   
tassika
Želim ti da bo pozitiven, ker najslabše je spet mal delat in potem spet ostati doma tko kot je bilo pri meni 1 mesec delala in potem spet čez noč ostala doma, še dobro da so imele že vsaj polovica dopuste čez in da sem vse naredila, ker drgač je grozno k kr padeš nekam notri.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.8.2009 12:32:01   
Anonimen
Hvala, tud jest teb želim enako. Maš prav, najhuje je skoz neki uletavat vmes, pa si spet mal doma pa spet v službi, kr neki.

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.8.2009 14:06:57   
potepinček
nikoli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.8.2009 6:42:03   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo!

Zanima me , če ste morale kopirat materinsko knjižico vedno znova ko ste dale vlogo za podaljšanje bolniške med user posted image ?

jaz sploh nisem kopirala MK, ker ti itak da zdravnik potrdilo, kjer piše zakaj priporoča bolniško...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.8.2009 15:41:48   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

men tud ni bilo treba kopirat knjižice,spadam pa tud pod Celjeuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.8.2009 20:58:43   
PetraSkok
tudi meni ni bilo potebno kopirati, moja ginekologinja je le napisala izvid za podaljšanje, jaz pa sem ga nesla svoji osebni zdravnici, ki je papirje poslala naprej. Ni bilo nobenih fotokopij materinske knjižice. Lp.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.8.2009 21:12:23   
valerija77
Tudi meni ni bilo treba nikoli kopirat materinske, pa sem že od aprila na bolniški. Sem pa tudi jaz iz Celjskega konca.

(odgovor članu PetraSkok)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.8.2009 21:34:58   
luan
Nikoli nisem rabila kopirat materinske knjižice pa sem od petega tedna nosečnosti na bolniški.

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?