|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolniška
11.8.2008 11:49:38   
Anonimen
Kaj narediti, če delodajalec meni, da bi zelo pripomogla k organizaciji dela, če bi sedaj odšla na bolniško pred porodniško. Noseča sem 3 mesece. Sem zaposlena za nedoločen čas, zato nisem ogrožena, jih pa razumem, ker je delo, ki ima ciklus enega leta. Torej bi nekdo prevzel moje delo v celoti.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolniška
11.8.2008 11:51:44   
Anonimen
Še to, svojemu G sem razložila in me je zavrnil. Razen slabosti in utrujenosti mi sedaj ne gre nič narobe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolniška
11.8.2008 11:56:12   
5ra_28
Če ti G ne bo 'brez pravega razloga' napisal predloga za bolniško (pomeni da mora lagat), ne moreš nič. Lahko le iščeš takega G, ki ti bo to naredil. Ker za 3 mesece, bi morala že imet podaljšano s strani komisije. Plus tega, da bi imela manjši dohodek, kot pa plačo! Naj ti da delodajelec 3 mesece plačanega dopusta, če te ne rabi! user posted image  Ali pa te do porodnišle da na drugo delovno mesto?! To je opcija?

_____________________________

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bolniška
11.8.2008 11:57:14   
5ra_28
Ne 3 mesece dopusta, ampak 5! Pardon, sem mislila, da še imaš 3 mesece do porodniške!

_____________________________

Končno smo trije:)

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bolniška
11.8.2008 11:57:28   
Katjusa
delodajalec te ne more prisilit da greš na bolniško..... če ti G ne da bolniške potem že ni razloga za to in kako bi pol komisija odobravala tvojo bolniško.... si res želiš biti zaprta v stanovanje????? ko si v bolniški ne smeš nikamor še v trgovino ne kaj če pride komisija?''''' Jst bi na tvojem mestu ne sprejela taga bodi srečna da lahko delaš in da se dobro počutiš.... sej bodo mel dost časa za organizacijo ko te ne bo celo leto:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bolniška
11.8.2008 12:00:09   
ada2
Nekaj zelo podobnega se dogaja meni. V službi menijo, da bi morala na bolniško, ker je delo pretežkoin sem jim samo za število tam, kaj dosti pa ne morem narediti, G pa ne da bolniške, ker poteka vse brez problema.

_____________________________

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: bolniška
11.8.2008 12:01:23   
5ra_28
Še to ja, kot ti je napisala. Ko imaš bolniško s strani komisije (več kot 30 dni, kot v tvojem primeru), moraš bit doma! Pozabi na potepanja, normalno življenje, dopuste itd. Pa upoštevaj,d a boš na slabšem ti, saj si boš porodniško 'plačo' znižala s temi meseci bolniške.

_____________________________

Končno smo trije:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: bolniška
11.8.2008 13:41:07   
ronja
Sem v podobni situaciji, samo da trenutno moram bit na bolniški, bo pa cela štala, če bom prišla nazaj za 2 meseca, kar se pa zna zgodit (je bilo že v prejšnji user posted image tako in noben ni mel od tega nobene koristi).

Vendar, če si povedala svojemu g. in te je zavrnil, po moje nimaš kaj dosti za naredit, razen da razložiš situacijo delodajalcu ali pa zamenjaš g. - ampak če je sicer dober g., jaz tega verjetno ne bi šla naredit...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: bolniška
11.8.2008 14:03:02   
ronja
Je pa res, da sem si prejšnjič želela delat in pač nisem vedela, da sem ornk bolana. Ampak mi je zdaj žal, ker je bilo to forsiranje slabo za user posted image . Zdaj pa nimam pojma, kako bo, kar je malo smotano, ker ne morem nič računat...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: bolniška
13.8.2008 12:23:46   
orka
hallo
Kar se bolniške tiče, ni nujno da si samo doma, jaz imam odločbo na kateri piše da se lahko gibljem na območju občine in tudi v kont. jih ne bo....
Kar se pa tebe anonimna tiče, če ti G ne da bol. potem to povej delodajalcu in če bo vztrajal, naj ti dodeli drugo delo ali pa pojdi na bolniško na njegove stroške, po 29 dneh prekini za dva dni in potem spet, vse tja do porodniške, je pa res da se ti bo poslabšal standart zaradi tega...

_____________________________

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?