mojamura
|
V januarju sem prodala svojo nexio enemu, ki jo je nato prodal baje naprej. kupila sem si drug avto in prenesla iz nexie zavarovanje, cestnina pa je ostala od prejšnje lastnice. no zdaj se bo mojemu avtu zavarovanje izteklo. zadevo sem si včeraj šla uredit, se pravi porihtala sem si zavarovanje. imam tudi odločbo, da ne rabim plačat cestni sklad od Direkcije za ceste, ki pa je vsebovala podatke še o nexii. Prosila sem če posredujejo podatke o drugem vozilu na Direkcijo, tako, da lahko dobim novo odločbo. Nakar mi gospa na okencu prijazno pove: "A ne veste, da te odločbe ne morete uvlejavljati za 2 avta. pa jaz pravim, da imam samo en avto. potem pa gospa obrne monitor in na njem vidim, da sem še vedno lastnica daewoo nexie ...bila sem čisto šokirana. ko sem ji razložila, da je avto prodan, je rekla, da je to že lahko res, ampak, da se novi 'lastnik' nexie veselo vozi z mojim imenom na prometni, to pomeni, da če bo kakšna pi***darija z tem avtom, da bom baje jaz kriva ko sem vpašala, kaj lahko storim je rekla, da moram imeti ali prometno ali pa reg. tablice od nexie, če hočem avto odjaviti. prosim vas, če ima kdo kakršnokoli idejo, da mi jo napiše.... kak naj zdaj odjavim avto kako se lahko nekdo vozi z nexio, ki je na moje ime, polico zavarovanja za isti avto je pa na drugo ime (baje je tisti, kateremu sem jaz prodala avto poleg stal in videl, da je ta drugi lastnik dal zavarovati avto nase, saj je moral prvemu dati tudi kopijo police)