|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boli
22.8.2005 16:17:17   
staška
Pozdravljene!
Upam, da mi lahko pomagate, ker je moja ginekologinja trenutno nedosegljiva. Sem v 27 tednu.
Ze nekaj casa se zbujam z bolecimi sramnimi kostmi, pa se mi je to zdelo cist ok. Zdaj pa sem opazila, da se mi je v desnih dimljah (ali tu nekje) naredila oteklina, ki je kar opazna. Malo pece, srbi, celo boli. Bolecina pa se razteza tudi na desno nogo in desno stran trebuha. Nerada delam paniko po nepotrebnem, vendar je oteklina vsak dan vecja, bolecine bolj prisotne.
Ce ima katera podobno izkusnjo, prosim za nasvet. Sama imam na sumu preteg-kar precej dvigujem in se sklanjam. Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   boli
22.8.2005 17:31:23   
bambi
Draga Staška, res da so v :nosecka: lahko prisotne razne bolečine, sploh če nosiš nizko in otroček pritiska na kakšen organ, ampak jaz bi vseeno poklicala v porodnišnico in vprašala. Tudi če je tvoja ginekologinja nedosegljiva, imaš pravico poklicat v porodnišnico, tam ti bojo svetovali najbolje kaj in kako...... saj veš, da lahko gre tudi za kaj resnega in že zaradi tega, da boš mirna, raje pokliči.

Veliko sreče :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Bambi

(odgovor članu staška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   boli
22.8.2005 17:35:39   
teta beta
Jaz bi na tvojem mestu šla kar k splošnemu zdravniku, on te bo pa tak potem napotil k dežurnemu ginekologu, če bo potrebno. In to kar jutri ali pa še danes.

(odgovor članu staška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   boli
23.8.2005 7:56:33   
kati1
ojla

jaz bi se tudi oglasila v porodnišnici ... po 25t greš v porodnišnico zaradi (skoraj) kakršnihkoli težav in ne drugam! Že zaradi mirnega spanca :muca:

lp, k

(odgovor članu staška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   boli
23.8.2005 16:28:12   
staška
Se javljam od zdravnika. Staknila sem kilo. Sedaj pa moram mal pobrskat, kaj vse to potegne za sabo. Lep pozdrav

(odgovor članu staška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   boli
24.8.2005 15:08:31   
neligaja
Ojla,

sama imam skoraj povsem enake simptome samo oteklina je razlicna (malo vecja, pa malo manjsa, potem sploh izgine:zmeden:), pa boli me tudi ne. Pri G imam kontrolo v petek, bom kar pocakala do takrat, me pa vseeno zanima, kaksna navodila si dobila?

LP

(odgovor članu staška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Starost
Ela123

Koliko ste bili stari, ko ste prvič zanosili? prosim, da vpišete še ali je bilo načrtovano ali ne in ali ste otroka obdržali.

20 ali manj (13%)

20-25 (35%)

25-30 (35%)

30-35 (13%)

35-40 (2%)

40 ali več (1%)

Število vseh glasov: 475

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!