boli (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

staška -> boli (22.8.2005 16:17:17)

Pozdravljene!
Upam, da mi lahko pomagate, ker je moja ginekologinja trenutno nedosegljiva. Sem v 27 tednu.
Ze nekaj casa se zbujam z bolecimi sramnimi kostmi, pa se mi je to zdelo cist ok. Zdaj pa sem opazila, da se mi je v desnih dimljah (ali tu nekje) naredila oteklina, ki je kar opazna. Malo pece, srbi, celo boli. Bolecina pa se razteza tudi na desno nogo in desno stran trebuha. Nerada delam paniko po nepotrebnem, vendar je oteklina vsak dan vecja, bolecine bolj prisotne.
Ce ima katera podobno izkusnjo, prosim za nasvet. Sama imam na sumu preteg-kar precej dvigujem in se sklanjam. Hvala

bambi -> boli (22.8.2005 17:31:23)

Draga Staška, res da so v :nosecka: lahko prisotne razne bolečine, sploh če nosiš nizko in otroček pritiska na kakšen organ, ampak jaz bi vseeno poklicala v porodnišnico in vprašala. Tudi če je tvoja ginekologinja nedosegljiva, imaš pravico poklicat v porodnišnico, tam ti bojo svetovali najbolje kaj in kako...... saj veš, da lahko gre tudi za kaj resnega in že zaradi tega, da boš mirna, raje pokliči.

Veliko sreče :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Bambi

teta beta -> boli (22.8.2005 17:35:39)

Jaz bi na tvojem mestu šla kar k splošnemu zdravniku, on te bo pa tak potem napotil k dežurnemu ginekologu, če bo potrebno. In to kar jutri ali pa še danes.

kati1 -> boli (23.8.2005 7:56:33)

ojla

jaz bi se tudi oglasila v porodnišnici ... po 25t greš v porodnišnico zaradi (skoraj) kakršnihkoli težav in ne drugam! Že zaradi mirnega spanca :muca:

lp, k

staška -> boli (23.8.2005 16:28:12)

Se javljam od zdravnika. Staknila sem kilo. Sedaj pa moram mal pobrskat, kaj vse to potegne za sabo. Lep pozdrav

neligaja -> boli (24.8.2005 15:08:31)

Ojla,

sama imam skoraj povsem enake simptome samo oteklina je razlicna (malo vecja, pa malo manjsa, potem sploh izgine:zmeden:), pa boli me tudi ne. Pri G imam kontrolo v petek, bom kar pocakala do takrat, me pa vseeno zanima, kaksna navodila si dobila?

LP

Stran: [1]