|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boli
15.2.2007 16:40:41   
šapica
pozdravljene! zanima me, če je imela katera tudi take težave- namreč, že 2 meseca čutim bolečino pod desno dojko, pod recimo prvim in drugim rebrom , ki sicer ni stalna (to pomeni, da ni prisotna 24 ur), je pa večino časa prisotna. najprej sem mislila, da je mogoče kaj v zvezi z žolčem, pa nisem opazila povezave s hrano. še prej sem mislia, da je mogoče to krivo, da sem se preveč najedla, pa ker je malo gužve zdaj med organi, da je to to, pa nima veze ali sem kaj jedla ali ne. bolečino težko opišem, še najbolj je podobna (če mirujem) muskelfibru, ampak 2 meseca muskelfibra!? ko grem v trgovino, pa vozim voziček, če ne pazim kako se obrnem ali kako potegnem voziček me prav ostro zaštiha, bolečina je nekje globoko notri. tudi če bolj na trdo stopim in če ne grem ravna kot sveča zaboli. ali mislite, da je to res kaj v zvezi s tem, da se pač telo zdaj širi, ko dete raste ?
svoji ginekologinji sem to omenila pri 24 tednu, pa je rekla da naj pazim na prehrano (žolč varianta). zdaj sem v 28 tednu, prvič noseča in do pregleda mi manjka še cel teden, zato sem se obrnila na vas, če mi lahko mogoče kaj pomagate z izkušnjami. nosečnost drugače poteka ok, razen manjših krvavitev v začetku, ki sem jih uspešno prebrodila s počivanjem in dabrostonom.
že vnaprej se vam zahvaljujem .
petra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boli
15.2.2007 20:08:57   
ostrouskaduska
Imaš oz. si imela kakšne probleme s hrbtenico? Mene je bolelo na levi strani, so se bali, da je kaj s srcem narobe, pa se je izkazalo, da ni. Kardiolog mi je pojasnil, da obstaja verjetnost, da je otrok v taki legi, ki povzroča prevelik pritisk na določen del telesa ali na hrbtenico oz. pritiska na živec, kar mi potem povzroča bolečine. No, to je taka laična razlaga. Sem pa vzela kar za realno možnost, saj imam skoliozo. Bi ti pa svetovala, da se vseeno posvetuješ še s svojo osebno - splošno zdravnico. Ne more škodit user posted image !

(odgovor članu šapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2007 21:05:25   
rumba
Tudi jaz imam točno tako bolečino že 4 tedne. Sem bila pri osebni zdravnici, pa pri G, pa celo na infekcijski. Na koncu so bili mnenja, da gre verjetno za vnetje mišice pod rebri, zato tako globoka bolečina. Do vnetja pa lahko pride zaradi kašlja (ma nisem neki hudo kašljala, prehlad pač) ali pa je lahko samo posedica kake viroze. Posebnega zdravljenja ni, samo čakaš, da mine. Moralo pa bi se zrihtati nekje v 5 tednih. A ravno zaradi nosečnosti in posledično nepravilne oziroma drugačne drže, vnetje traja še dlje.
Predlagam, da se greš pokazati še osebni zrdavnici. lp

(odgovor članu ostrouskaduska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2007 21:17:01   
LuLu
Ojla, podobno se je meni zgodilo prejšnji teden, sem v 39. tednu nosečnosti in sem kar direkt v bolnico šla... me zanima, če tudi bruhaš kaj ali imaš drisko in vročino. Če je to vse prisotno takoj dr. in se pozdravit. Jaz zdaj antibiotike jem, ker sem neko bakterijo fasala in bolečine več ni.
Je pa res, da me je bolelo točno tam, ko si opisala, pa malo na hrbet bolečina potegnila, nisem vedla kak naj se postavim, da ne bi bolelo... v glavnem, res so največ povdarka dali na žolč in kamne, če bi bili, ker se tudi to lahko pojavi v nosečnost. Jaz ti predlagam, da narediš pri svoji g. ali še boljše v neki bolnici, kjer so specializirani za to, en konkreten ultrazvok organov - žolča (slepič,...), tak kot so ga meni naredili, pa boš vsaj glede tega mirna.
LP

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2007 7:27:27   
BARBARA R.
Kar do splošnega zdravnika stopi, Če tudi ti nič ni, boš vsaj vedela. Meni se zdi 2 meseca predolga doba za bolečino.

user posted image

(odgovor članu šapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2007 14:40:32   
šapica
hvala punce za mnenja, se bom res obrnila na zdravnico, verjetno splošno, samo ravno drugi teden ima ona počitniceuser posted image . bom pa odgovorila kar vsem naenkrat- namreč ja, težave so s križem, bile so že prej ampak pač občasne in sem prav vesela da nimam zdaj hujših. nimam ne vročine, ne bruhanja ne driske, samo tečen prehlad in  prehlad je bil prisoten tudi na začetku nosečnosti in se je vlekel dober mesec (zraven spada tudi kašljanje ja), ker pač nisem smela drugega kot čaje in med. lulu, točno tako kot si tudi ti napisala, se tudi meni vleče bolečina čez desna sprednja rebra do zadnjih desnih reber-hrbta (upam da se razumemo), pa se potem prekladam kot zmaj, da ne boli še to povrh vsega. pa tudi rumbina izkušnja glede vnetja rebrne mišice ni za stran vrečt. ma ne vem , bom res morala počakati na petek na svojo gin. in ji povedat. še en teden me menda ne bo pobral.drugače je naš lulček živahen (enkrat bolj, drugič manj) in se ne da nič motiti pri svojih fuzbalerskih dejavnostihuser posted image . ampak moram povedat, da pa komaj čakam, da rodim (fali še skoraj 3 mesece, madonca saj bom počila do takratuser posted image ) in  da se bom lahko končno ulegla na trebuh in zaspala kot sem navajena(kolikor mi bo dal ponoči seveda miru).
hvala punce še enkrat , čim lepšo in lažjo nosečnost vam (in sebi) želim. bom pa potem ko bom dala pregled čez, napisala kaj so ugotovili, verjetno bo še kateri prišlo prav.
lep sončen pozdrav iz notranjske, petra 

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ime za punčko?
SAFIRA

Mia (41%)

Mija (11%)

Maša (43%)

Mia Maša (3%)

Mija Maša (2%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!