šapica -> boli (15.2.2007 16:40:41)
|
pozdravljene! zanima me, če je imela katera tudi take težave- namreč, že 2 meseca čutim bolečino pod desno dojko, pod recimo prvim in drugim rebrom , ki sicer ni stalna (to pomeni, da ni prisotna 24 ur), je pa večino časa prisotna. najprej sem mislila, da je mogoče kaj v zvezi z žolčem, pa nisem opazila povezave s hrano. še prej sem mislia, da je mogoče to krivo, da sem se preveč najedla, pa ker je malo gužve zdaj med organi, da je to to, pa nima veze ali sem kaj jedla ali ne. bolečino težko opišem, še najbolj je podobna (če mirujem) muskelfibru, ampak 2 meseca muskelfibra!? ko grem v trgovino, pa vozim voziček, če ne pazim kako se obrnem ali kako potegnem voziček me prav ostro zaštiha, bolečina je nekje globoko notri. tudi če bolj na trdo stopim in če ne grem ravna kot sveča zaboli. ali mislite, da je to res kaj v zvezi s tem, da se pač telo zdaj širi, ko dete raste ? svoji ginekologinji sem to omenila pri 24 tednu, pa je rekla da naj pazim na prehrano (žolč varianta). zdaj sem v 28 tednu, prvič noseča in do pregleda mi manjka še cel teden, zato sem se obrnila na vas, če mi lahko mogoče kaj pomagate z izkušnjami. nosečnost drugače poteka ok, razen manjših krvavitev v začetku, ki sem jih uspešno prebrodila s počivanjem in dabrostonom. že vnaprej se vam zahvaljujem . petra
|
|
|
|