Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
bolečine v stegnih, zadaj 14.10.2008 11:35:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem v 18. t, doma zaradi astme, zadnje dni pa me takooooo bolijo noge, kolki, za znoret. Sama pripisujem to negibanju, a vseeno. Stegna, ritnice me prav pečejo, vse do podkolen, proti večeru pa me grabijo od kolkov pa do podkolen tudi krči, najbolj zaboli pod kolenom. Da pa vse še ni dovolj, mi zateka celo mednožje in pasje boli. A še kateri tako in ali obstaja kak naravni gel za masiranje, ki je dovoljen, da bi malo to bolečino v nogah ublažil. Hvala
|
|
|
|
RE: bolečine v stegnih, zadaj 14.10.2008 11:42:21
|
|
|
|
smigli
|
Pozdravljena, ja to so mi dobro znane bolečine, ker sem jih tudi jaz imela med nosečnostjo. Zdravnica mi ni znala nič svetovati, zato sem pa sama ugotovila, da mi najbolj pomaga vsakodnevno gibanje, sprehod v naravi in predvsem prha izmenično toplo/mrzla. Seveda pa pomaga tudi prijetna nežna masaža, za katero lahko prosiš partnerja, drugače pa jo ponujajo tudi razni saloni. lp
|
|
|
|
RE: bolečine v stegnih, zadaj 14.10.2008 12:22:52
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljena, za krče je dobro zdarvilo - banano, - oreščki ali - tamalo žličko sloli v vodo in popi. In kerči izginejo, testirano.
|
|
|
|
RE: bolečine v stegnih, zadaj 14.10.2008 13:00:41
|
|
|
|
Naja30
|
Poskusi spit magnezij ali donat. Te bolečine poznam, ko te kar trga.
|
|
|
|
RE: bolečine v stegnih, zadaj 14.10.2008 13:50:02
|
|
|
|
acitak
|
Seveda pa pomaga tudi prijetna nežna masaža, za katero lahko prosiš partnerja, drugače pa jo ponujajo tudi razni saloni. masaza more bit res nezna...moja sestricna je pred kratkim opravila tecaj masaze in tam so jim odsvetovali masaze nosecnic ker lahko pride do prezgodnjega poroda, ker z masazo je cirkulacija krvi hitrejsa in to baje ni dobr...js bi na tvojem mestu rajs upostevala nasvet od SMIGLI pred masazo...gibanje in prha pa upam da bo cimprej bolje
|
| Stran: [1] |
VELIKOST OTROKA OB ROJSTVUMYBABYGROWKAKO VELIK JE BIL VAŠ OTROK, KO SE JE RODIL?50- (
26%)
50 (
9%)
51 (
26%)
52 (
10%)
53+ (
28%)
Število vseh glasov: 87Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!