Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
bolečine v predelu jajnikov - prvi tedni 24.5.2005 9:36:16
|
|
|
|
*Neja*
|
Pozdravljena! Mislim, da je tvoj strah odveč. Ko sem jaz prvič zanosila, sem imela čisto na začetku takšne bolečine, da sem se enkrat zgrudila na tla sredi hodnika. S telefonom v roki, sredi pogovora... Enostavno nisem mogla več stati pokonci. Pa menda je to normalno. Tako pravijo tudi punce tukaj. Želim ti krasno nosečnost in lep pozdravček!
|
|
|
|
bolečine v predelu jajnikov - prvi tedni 24.5.2005 9:37:15
|
|
|
|
kimi
|
To je normalno kar brez skrbi...uživaj v :nosecka:
|
|
|
|
bolečine v predelu jajnikov - prvi tedni 24.5.2005 9:40:21
|
|
|
|
Grascakinja
|
Špikanje in bolečine so znak, da se maternica razteza. Kar je super! Pij Magnesol, pomaga materničnemu mišičnemu tkivu. Edino, zaradi česar lahko zaženeš paniko je, če se poleg pojavi krvavitev ali pa izcedek sumljive barve. Takrat pa urno h G!
|
|
|
|
bolečine v predelu jajnikov - prvi tedni 24.5.2005 9:45:30
|
|
|
|
TVN
|
Živjo! Samo še eno opozorilce. Če še nisi bila pri G, bi bilo mogoče fino, da se oglasiš, da samo pogleda, če ne gre morebiti za izvenmaternično nosečnost. Najbrž je vse o.k., tudi te bolečine so bolj ali manj običajne, je pa pomembno, da se izključi možnost IM nosečnosti. Na to me je opozorila moja G pri prvem pregledu. Pri 6 - 7 tednih bi se tudi lahko že videl srček, tako da če še nisi bila pri G, svetujem, da greš. Vse dobro in :rozica: zate!
|
|
|
|
bolečine v predelu jajnikov - prvi tedni 24.5.2005 10:03:12
|
|
|
|
Tida
|
Vidim da sem prav naredila da sem vam zastavila vprašanje. Hvala, ste me pomirile. Pregled imam šele čez 4 tedne prej da G nima časa :zaspan:. Če po nekaj dneh ne bo bolje jo bom pa poklicala. Hvala še enkrat vsem. LP PS se opraščam tiskarski škrat v naslovu
|
|
|
|
bolečine v predelu jajnikov - prvi tedni 24.5.2005 11:45:24
|
|
|
|
SOONka
|
Tida to je normalno. Pravijo, da je to sirjenje maternice in ne vem kaj se vse..., ampak nic se ne sekiraj... Vcasih pomaga, ce spijes kamilico.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajalZaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?