bolečine v predelu jajnikov - prvi tedni (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Tida -> bolečine v predelu jajnikov - prvi tedni (24.5.2005 9:32:05)

Pozdravljene.

Noseča sem cca. 6 tednov in me vsak dan špika in boli v predelu trebuha, jajčnikov :ups: (ne vem vse kje).
Bolečina je podobna predmenstrualni. Verjetno je vse OK ampak sem vas hotela vseeno povprašat, če je to normalno ali je bolje da pokličem G?

Najbolj me boli če sedim.

Kaj pravite? Kako se ali ste se počutile ve v prvih tednih?

LP

*Neja* -> bolečine v predelu jajnikov - prvi tedni (24.5.2005 9:36:16)

Pozdravljena!

Mislim, da je tvoj strah odveč. Ko sem jaz prvič zanosila, sem imela čisto na začetku takšne bolečine, da sem se enkrat zgrudila na tla sredi hodnika. S telefonom v roki, sredi pogovora... Enostavno nisem mogla več stati pokonci. Pa menda je to normalno. Tako pravijo tudi punce tukaj.

Želim ti krasno nosečnost in lep pozdravček!

kimi -> bolečine v predelu jajnikov - prvi tedni (24.5.2005 9:37:15)

To je normalno kar brez skrbi...uživaj v :nosecka:

Grascakinja -> bolečine v predelu jajnikov - prvi tedni (24.5.2005 9:40:21)

Špikanje in bolečine so znak, da se maternica razteza. Kar je super! Pij Magnesol, pomaga materničnemu mišičnemu tkivu.
Edino, zaradi česar lahko zaženeš paniko je, če se poleg pojavi krvavitev ali pa izcedek sumljive barve. Takrat pa urno h G!

TVN -> bolečine v predelu jajnikov - prvi tedni (24.5.2005 9:45:30)

Živjo!

Samo še eno opozorilce. Če še nisi bila pri G, bi bilo mogoče fino, da se oglasiš, da samo pogleda, če ne gre morebiti za izvenmaternično nosečnost. Najbrž je vse o.k., tudi te bolečine so bolj ali manj običajne, je pa pomembno, da se izključi možnost IM nosečnosti. Na to me je opozorila moja G pri prvem pregledu. Pri 6 - 7 tednih bi se tudi lahko že videl srček, tako da če še nisi bila pri G, svetujem, da greš.

Vse dobro in :rozica: zate!

Tida -> bolečine v predelu jajnikov - prvi tedni (24.5.2005 10:03:12)

Vidim da sem prav naredila da sem vam zastavila vprašanje.

Hvala, ste me pomirile. Pregled imam šele čez 4 tedne prej da G nima časa :zaspan:.

Če po nekaj dneh ne bo bolje jo bom pa poklicala.

Hvala še enkrat vsem.

LP

PS se opraščam tiskarski škrat v naslovu

SOONka -> bolečine v predelu jajnikov - prvi tedni (24.5.2005 11:45:24)

Tida to je normalno. Pravijo, da je to sirjenje maternice in ne vem kaj se vse..., ampak nic se ne sekiraj...
Vcasih pomaga, ce spijes kamilico.

ZOOJA -> bolečine v predelu jajnikov - prvi tedni (25.5.2005 11:17:41)

Živjo,

sem ena izmed tistih, ki sem v prvih tednih (5.teden).
Počutim se o.k.,malo sem bolj utrujena in zaspana, peče me zgaga, slabosti pa še ni (upam, da je niti ne bo). Tudi mene so od prvega dne izostanka :hudicek:
boleli jajčniki oz. me špikajo še občasno, sploh pa
kadar se ponoči obrnem iz enaga boka na drug.
Ali imate tudi ve veliko belega toka?

LP Zooja

Stran: [1]