|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine PO ali OB ovulaciji
22.6.2005 12:34:51   
Nataša31
pozdravljene punce!

Z :love: sva v drugem mesecu :sloncek: za najinega bebija. Pa bi vas nekja vprašala, za vaše mnenje. ZM se imela 9.6., ciklus imam na 27-28 dni. Preračunala sem si ovulacijo na hrvaški strani, in sicer od 18.6.-25.6. Sva bila pridna oz. sva še.
Okoli 16.6. ali 17.6. se mi pojavi vlečljiva sluz (je to O sluz?), ki je trajala do 20.6., danes pa te sluzi ni več.
včeraj mi je bilo neznosno slabo(sej vem, psiha), imela sem povečano temperaturo. danes pa špika v jajčnikih, krči...
Torej punce! Je moja O že mimo? Kdaj se pojavijo znaki? Kdaj lahko delam test, da bi se vidle:roza:?
Najlepša hvala za odgovore in upam da vse čimprej vidimo :modri: in :roza:!
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.6.2005 12:45:27   
Linda25
Ja to tudi mene zanima. Jaz sem imela ZM 4.6., torej O naj bi imela te dni do 23.6.
V nedeljo sem se tako čudno počutila, kot mi bo pritekla :hudicek:, tko da ne vem, kaj bi to bilo.

Glede sluzi, mislim, da je to potem O.

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2005 13:06:12   
enaena
Ej punce men pa neki ni lih jasn.
Kako sploh lahko ugotavljate količino pa gostoto sluzi, če ob teh dneh ravno najpogosteje :sloncek::sloncek:, pri tem pa v nožnici ostane semenska tekočina...
Meni npr še naslednji dan teče iz nožnice sperma in niti pod rzno ne morem biti takrat sigurna kakšna in koliko jo je - sluzi.

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2005 13:24:21   
Linda25
enaena,

prav imaš. V tem primeru je res težko ločiti. Torej???

Kaj bo držalO?

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2005 13:27:31   
enaena
jst sam vem, da pr men ni nobene zakonitosti in ne drži nič ... tko da kakršno koli ugotavljanje žal odpade :zmeden:

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2005 14:03:45   
Linda25
Joj,

mene danes tako zvija. Ali ima morda še katera ob O take občutke?

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2005 14:12:02   
*AnaL*
Oj!
Mene ob O včasih prav čudno špika in boli, pa ne vsak mesec isto, vendar ne vem, ali je to to :zmeden:. Me je tud že tako bolelo, da sem mogla vzet lekadolček, ampak prijelo se pa vseen še nikol nič ni.

L.P ;)

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2005 15:22:52   
Mijavček
Oj,

mene tud zanima kako ločiš sluz od sperme, ki teče še naslednji dan ven :ups: :zmeden:

Lp M:muca:

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?