bolečine PO ali OB ovulaciji (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Nataša31 -> bolečine PO ali OB ovulaciji (22.6.2005 12:34:51)

pozdravljene punce!

Z :love: sva v drugem mesecu :sloncek: za najinega bebija. Pa bi vas nekja vprašala, za vaše mnenje. ZM se imela 9.6., ciklus imam na 27-28 dni. Preračunala sem si ovulacijo na hrvaški strani, in sicer od 18.6.-25.6. Sva bila pridna oz. sva še.
Okoli 16.6. ali 17.6. se mi pojavi vlečljiva sluz (je to O sluz?), ki je trajala do 20.6., danes pa te sluzi ni več.
včeraj mi je bilo neznosno slabo(sej vem, psiha), imela sem povečano temperaturo. danes pa špika v jajčnikih, krči...
Torej punce! Je moja O že mimo? Kdaj se pojavijo znaki? Kdaj lahko delam test, da bi se vidle:roza:?
Najlepša hvala za odgovore in upam da vse čimprej vidimo :modri: in :roza:!

Linda25 -> bolečine PO ali OB ovulaciji (22.6.2005 12:45:27)

Ja to tudi mene zanima. Jaz sem imela ZM 4.6., torej O naj bi imela te dni do 23.6.
V nedeljo sem se tako čudno počutila, kot mi bo pritekla :hudicek:, tko da ne vem, kaj bi to bilo.

Glede sluzi, mislim, da je to potem O.

enaena -> bolečine PO ali OB ovulaciji (22.6.2005 13:06:12)

Ej punce men pa neki ni lih jasn.
Kako sploh lahko ugotavljate količino pa gostoto sluzi, če ob teh dneh ravno najpogosteje :sloncek::sloncek:, pri tem pa v nožnici ostane semenska tekočina...
Meni npr še naslednji dan teče iz nožnice sperma in niti pod rzno ne morem biti takrat sigurna kakšna in koliko jo je - sluzi.

Linda25 -> bolečine PO ali OB ovulaciji (22.6.2005 13:24:21)

enaena,

prav imaš. V tem primeru je res težko ločiti. Torej???

Kaj bo držalO?

enaena -> bolečine PO ali OB ovulaciji (22.6.2005 13:27:31)

jst sam vem, da pr men ni nobene zakonitosti in ne drži nič ... tko da kakršno koli ugotavljanje žal odpade :zmeden:

Linda25 -> bolečine PO ali OB ovulaciji (22.6.2005 14:03:45)

Joj,

mene danes tako zvija. Ali ima morda še katera ob O take občutke?

*AnaL* -> bolečine PO ali OB ovulaciji (22.6.2005 14:12:02)

Oj!
Mene ob O včasih prav čudno špika in boli, pa ne vsak mesec isto, vendar ne vem, ali je to to :zmeden:. Me je tud že tako bolelo, da sem mogla vzet lekadolček, ampak prijelo se pa vseen še nikol nič ni.

L.P ;)

Mijavček -> bolečine PO ali OB ovulaciji (22.6.2005 15:22:52)

Oj,

mene tud zanima kako ločiš sluz od sperme, ki teče še naslednji dan ven :ups: :zmeden:

Lp M:muca:

Stran: [1]