Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
bolečine PO ali OB ovulaciji 22.6.2005 12:45:27
|
|
|
|
Linda25
|
Ja to tudi mene zanima. Jaz sem imela ZM 4.6., torej O naj bi imela te dni do 23.6. V nedeljo sem se tako čudno počutila, kot mi bo pritekla :hudicek:, tko da ne vem, kaj bi to bilo. Glede sluzi, mislim, da je to potem O.
|
|
|
|
bolečine PO ali OB ovulaciji 22.6.2005 13:06:12
|
|
|
|
enaena
|
Ej punce men pa neki ni lih jasn. Kako sploh lahko ugotavljate količino pa gostoto sluzi, če ob teh dneh ravno najpogosteje :sloncek::sloncek:, pri tem pa v nožnici ostane semenska tekočina... Meni npr še naslednji dan teče iz nožnice sperma in niti pod rzno ne morem biti takrat sigurna kakšna in koliko jo je - sluzi.
|
|
|
|
bolečine PO ali OB ovulaciji 22.6.2005 13:24:21
|
|
|
|
Linda25
|
enaena, prav imaš. V tem primeru je res težko ločiti. Torej??? Kaj bo držalO?
|
|
|
|
bolečine PO ali OB ovulaciji 22.6.2005 13:27:31
|
|
|
|
enaena
|
jst sam vem, da pr men ni nobene zakonitosti in ne drži nič ... tko da kakršno koli ugotavljanje žal odpade :zmeden:
|
|
|
|
bolečine PO ali OB ovulaciji 22.6.2005 14:03:45
|
|
|
|
Linda25
|
Joj, mene danes tako zvija. Ali ima morda še katera ob O take občutke?
|
|
|
|
bolečine PO ali OB ovulaciji 22.6.2005 14:12:02
|
|
|
|
*AnaL*
|
Oj! Mene ob O včasih prav čudno špika in boli, pa ne vsak mesec isto, vendar ne vem, ali je to to :zmeden:. Me je tud že tako bolelo, da sem mogla vzet lekadolček, ampak prijelo se pa vseen še nikol nič ni. L.P ;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?