|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   božično darilo
13.12.2007 15:46:33   
bodoča
stvar je takšna; naš mali princ bo konc decembra star 4 mesece. kaj mu dati pod smrečico za božička? ne me narobe razumet, ampak malo mi je noro kupovat neke igračke ki so drage in ga niti ne bojo zanimale. ker enih par igračk primernih za njegovo starost že ima.

Torej kaj se kupi za darilo 4 mesečniku?

mojeustvarjanje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: božično darilo
13.12.2007 15:50:55   
žarnica
naša tamala bo dobila ropotuljicouser posted image

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2007 15:55:01   
kjava
Mi se obdarujemo za Miklavža in je dobila novo dudo, pa eno mlečno kašico, pa par frutkov.
Bratu sem rekla, naj ji pa magični lonček kupi.

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2007 16:30:17   
nuala
Moj mlajši je bil vedno ful vesel nove dude ( no, pri 4 mesecih se res še ne zaveda darila ), drugače pa kakšne otroške pesmice ( moji so radi poslušal že kot dojenčki ), morda instant čaj, kakšna fina kopel za dojenčke,...

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2007 17:27:13   
srursa
Moj mali bo tudi star 4. m in bo dobil Ana banano.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2007 21:40:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

stvar je takšna; naš mali princ bo konc decembra star 4 mesece. kaj mu dati pod smrečico za božička? ne me narobe razumet, ampak malo mi je noro kupovat neke igračke ki so drage in ga niti ne bojo zanimale. ker enih par igračk primernih za njegovo starost že ima.

Torej kaj se kupi za darilo 4 mesečniku?

Nasa princeska ima 9 mesecev, pa ji bomo pdo smrekico zavili nekaj, kar rabi, ker se nama zdi kupovat neke igrace ipd. cisto metanje denarja skozi okno.  igrac ima ful, povoha jih pa itak samo ene 5...
Ce te konkretno zanima, bo pa kaksna obleka ali pa kaj za higieno ipd. zdaj, ko so tako majhni se vedo zakaj gre in se mi zdi to cisto primerno. tudi babicam in dedkom smo napisali pisma in noter nase zelje, kaj mala rabi...

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2007 22:00:55   
lelaval
Lahko daš pleničke - te boš vsekakor potrebovala. Ali pa slinčke - če še ne je GH, jo bo pa počasi in bo res potreboval slinčke. Če ima dudo, lahko daš novo dudo, ali pa kaj za oblečt.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2007 10:25:13   
bodoča
hvala za predloge, sem malo razmislila in mu bova kupila, kakšno pidžamico in ono jabalko, ki se odpre not je pa črv, ki ga lahko potegneš. meni je ful luštno, pa mogoče kakšno dudico novo. babici pa sem tudi že naročila neko malenkost.

mojeustvarjanje

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?