božično darilo (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

bodoča -> božično darilo (13.12.2007 15:46:33)

stvar je takšna; naš mali princ bo konc decembra star 4 mesece. kaj mu dati pod smrečico za božička? ne me narobe razumet, ampak malo mi je noro kupovat neke igračke ki so drage in ga niti ne bojo zanimale. ker enih par igračk primernih za njegovo starost že ima.

Torej kaj se kupi za darilo 4 mesečniku?

žarnica -> RE: božično darilo (13.12.2007 15:50:55)

naša tamala bo dobila ropotuljico[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

kjava -> RE: božično darilo (13.12.2007 15:55:01)

Mi se obdarujemo za Miklavža in je dobila novo dudo, pa eno mlečno kašico, pa par frutkov.
Bratu sem rekla, naj ji pa magični lonček kupi.

nuala -> RE: božično darilo (13.12.2007 16:30:17)

Moj mlajši je bil vedno ful vesel nove dude ( no, pri 4 mesecih se res še ne zaveda darila ), drugače pa kakšne otroške pesmice ( moji so radi poslušal že kot dojenčki ), morda instant čaj, kakšna fina kopel za dojenčke,...

srursa -> RE: božično darilo (13.12.2007 17:27:13)

Moj mali bo tudi star 4. m in bo dobil Ana banano.

Anonimen -> RE: božično darilo (13.12.2007 21:40:59)

IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

stvar je takšna; naš mali princ bo konc decembra star 4 mesece. kaj mu dati pod smrečico za božička? ne me narobe razumet, ampak malo mi je noro kupovat neke igračke ki so drage in ga niti ne bojo zanimale. ker enih par igračk primernih za njegovo starost že ima.

Torej kaj se kupi za darilo 4 mesečniku?

Nasa princeska ima 9 mesecev, pa ji bomo pdo smrekico zavili nekaj, kar rabi, ker se nama zdi kupovat neke igrace ipd. cisto metanje denarja skozi okno.  igrac ima ful, povoha jih pa itak samo ene 5...
Ce te konkretno zanima, bo pa kaksna obleka ali pa kaj za higieno ipd. zdaj, ko so tako majhni se vedo zakaj gre in se mi zdi to cisto primerno. tudi babicam in dedkom smo napisali pisma in noter nase zelje, kaj mala rabi...

lelaval -> RE: božično darilo (13.12.2007 22:00:55)

Lahko daš pleničke - te boš vsekakor potrebovala. Ali pa slinčke - če še ne je GH, jo bo pa počasi in bo res potreboval slinčke. Če ima dudo, lahko daš novo dudo, ali pa kaj za oblečt.

bodoča -> RE: božično darilo (14.12.2007 10:25:13)

hvala za predloge, sem malo razmislila in mu bova kupila, kakšno pidžamico in ono jabalko, ki se odpre not je pa črv, ki ga lahko potegneš. meni je ful luštno, pa mogoče kakšno dudico novo. babici pa sem tudi že naročila neko malenkost.

Stran: [1]