|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bioenergetik
14.8.2006 9:37:43   
alina2
Lep pozdrav. Zanima me če ima katera izkušnje z bioenergetikom. Ali tio pomaga da čimprej postanešuser posted image . Če katera ve naj mi napiše kateri je res dober. lep dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bioenergetik
14.8.2006 10:00:20   
Anonimen
Jaz verjamem v marsikaj, včasih sem že prav malo naivnauser posted image , ampak v tole glih pa ne verjamem. Mogoče me bo kdo tudi v to prepričal, sam dvomim. Polaganje rok itd, ne hvala.

(odgovor članu alina2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2006 11:22:37   
alina2
Za kaj si pa ti šla k njemu in kako ti je pomagalo.Hvala že v naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2006 11:57:16   
Anonimen
Jaz sem hodla, ker sem imela probleme z glavo. Ampak lahko pri vsem pomaga. Od raka , majhnim otrokom... Jaz mislim, da je za probat. Bioterapevt nima neke večje energije, ampak zna preusmerit enegijo v tvojem telesu. Traja pa štiri dni, cena je za vse dni skupaj. Fajn je da maš tiste 4 dni res za sebe, ker si potem malo utrujen (vsaj jaz sem bila). Najboljše pa če kar tja pokličeš pa vprašaš, če ti lahko pri tem tudi pomagajo. Za termin pa se moraš naročit. Imajo dopoldan in popoldan. Meni je res ful pomagalo, pa sem imela kar problem.LP

(odgovor članu alina2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.8.2006 8:51:08   
ALJA75
alina2 to tudi mene zanima. Jaz poznam sicer eno gospo kozmobiologinjo v Avstriji. Sem bila že velikokrat pri njej, vendar le kot prevajalka, ko so jo obiskali moji sorodniki, znanci in prijatelji. Uf, kakšne čudeže je ta ženska delala. Zaradi težave z zanositvijo se tudi sama odpavljam k njej, a mi še kar ni ratalo. Plačilo pa je kolikor samo hočeš dati, ona nič ne računa.  Naj napišem le nekaj primerov: ena kolegica ni morala dve leti zanositi in gin. ji je rekel, da ne bo mogla imeti otrok..no, ta gospa ji je potem povedala datum kdaj naj imata spolni odnos in takrat je zanosila. Od ene kolegice fant je imel premalo gibljive spermije in ko je šel v Slo spet na kontrolo so rekli, da se je gibljivost povečala za 100% in danes je seveda ponosen očka. Eni punčki je ozdravila cistično fibrozo pljučk, enemu gospodu pa raka na grlu in še veliko malenkosti bi lahko naštela ....
Res je, da sem tudi o Domančiču že zelo veliko slišala in tudi o njem že razmišljala vendar pa je ta zadeva kar draga, če se ne motim. Pa ena gospa mi je razlagala, da so tam vsi v enem prostoru in se ne ukvarja z vsakim posebej. Kaj pa vem kaj je za narediti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2008 15:08:06   
PERSIDA
Pozdravljeni.Sem obiskala g.Tomota pred kratkim in sem neverjetno navdusena.Ce pa bom prisla do zeljenega cilja pa bom videla cez kaksen mesec dni.Terapija se z besedami ne da opisat potrebno je poskusit potem verjames v vse to.Zanima me ce je kateri pomagal na ta nacin da je kasneje lahko zanosila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.6.2008 17:07:22   
sajka
Alina,jaz pravkar hodim k bioenergetiku dr.Smiljanicu prav zaradi zanositve.Moja ginekologinja samo nekaj odlasa s preiskavami pa govori da naj se pocakam,in tako cakam ze vec kot leto.
Prepricala me je prijateljica,ki je hodila k nemu in po 3mesecih zanosila,prej pa 3leta ni mogla.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.6.2008 17:14:59   
Rakica_80
Sajka...kje pa je Dr. Smiljanič, v katerem mestu?user posted image

(odgovor članu sajka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.6.2008 17:25:04   
sajka
V Krskem dela.Poglej na njegovo stran Drugace pa je poznan po tem da je velikim zenskam pomagal da so zanosile tudi bioen. Domancic-dela v Kranjski gori ali pa bioen. Jusic-dela v Kocevju.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 7.6.2008 19:42:21 >

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.6.2008 19:20:20   
Rakica_80
Hvalauser posted image

(odgovor članu sajka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.6.2008 22:55:07   
petrazg
Ojla punce...

Jst sem tudi bila pri Smiljaniču. In sem bila z njim zelo zadovoljna... Na priporočilo prijateljice sem tudi jaz šla k njemu zaradi zanositve, saj je bilo po naravni možnosti zelo zelo malo možnosti , da bi zanosila... Šla sem k njemu prvič maja, skupaj 4, septembar pa sem bila že noseča... Ali so bile njegove terapije učinkovite v resnici ne vem, jaz verjamem da so bile.... Glavno je to, da sem dobila čudovitega fantka in da sem od vsake terapije odšla nabita s pozitivno energijo...

Poskusi....

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.6.2008 11:52:50   
taši84
js grem v nedeljo na jesenice ko pride bioenergetik iz zagreba. baje da je vsem pomagal pri vseh mogočih težavah. zdravljenje pomaga, vsaj tako trdijo mamine sodelavke ki mesečno hodijo k njemu. js grem pa vam pol sproti sporočam kako se mi bo odvijal.

lp, taši84

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.6.2008 8:51:30   
vita80
Tudi jaz hodim k bioenergetičarki, čakam na rezultat. 

Ko pride ljubezen,
te poboža z drobnimi ročicami, te zasuje z
mnogoterimi spomini
in ti postavlja čudovita vprašanja,
ki nimajo odgovora.

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.7.2008 16:32:17   
Martinčka
men je bonergija full pomagala pri vseh stvareh.. od majhnega prehlada do zaprtosti in celjenju kosti pri zlomu in jetrih... to nihče ne more verjet dokler sam ne sproba.. ko pa sam občutiš kaj se takrat dogaja v tvojem telesu, ali ko te lahko premaknejo brez da se te dotaknejo samo z energijo... takrat pa začneš verjet.  veliko primerov poznam tudi pri problemih z zanositvijo, tako da toplo priporočam, ker ta energija nikoli ne škodi!

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.7.2008 18:14:54   
taši84
dons sm bla drugič na jesenicah. zdj pa pride šele septembra in upam da mi morda uspe do takrat zanosit. ko ga gledam mi pride megla na oči in začnem se guncat. se pravi da občutim njegovo energijo ki kroži po prostoru. js v to verjamem.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.7.2008 21:27:46   
sončki
oj, jaz hodim že 9 let na Jesenice no pred tem je bil v Lescah
res pomaga .

user posted image user posted image  

Moji Sončki

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.7.2008 19:39:42   
taši84
sončki!glede na to da sem bila komaj ta drugič na jesenicah je malo verjetno da kar zanosiš. pomojm je treba mal počakat ker stvari se tko hitr tut ne morjo poštimat. zdj greva hmal na dopust in upava da bo hrvatek in da se nazaj vrnemo trije.

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.8.2008 13:52:13   
sončki
držim pest a je že kaj novega?

user posted image user posted image

Moji Sončki

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.8.2008 21:07:06   
pikicao.
petrazg

Objave: 350
Status: odsoten Ojla punce...

Jst sem tudi bila pri Smiljaniču. In sem bila z njim zelo zadovoljna... Na priporočilo prijateljice sem tudi jaz šla k njemu zaradi zanositve, saj je bilo po naravni možnosti zelo zelo malo možnosti , da bi zanosila... Šla sem k njemu prvič maja, skupaj 4, septembar pa sem bila že noseča... Ali so bile njegove terapije učinkovite v resnici ne vem, jaz verjamem da so bile.... Glavno je to, da sem dobila čudovitega fantka in da sem od vsake terapije odšla nabita s pozitivno energijo...

Poskusi....

a mi lahko pove ktera kok pride seansa pr temu Dr. Smiljaniču?
hvala za vnaprej

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.8.2008 9:01:50   
pikicao.
sem klicala k njemu, na njegoi inter. strani je gsm st. vendar se nihce ne oglasi. user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.8.2008 10:46:26   
kitka1
IZVIRNO SPOROČILO: ALJA75

Eni punčki je ozdravila cistično fibrozo pljučk, enemu gospodu pa raka na grlu in še veliko malenkosti bi lahko naštela ....

No tale pa je malo bosa. Slučajno kar dobro poznam cistično fibrozo . Gre za avtosomno recesivno bolezen, povzročeno z mutacijami v genu, ki povzočijo motnjo v delovanju žlez z zunanjim izločanjem. Ker gre za okvarjeni gen, je bolezen neozdravljiva, lajšamo samo simptome. Je gospa čudežno popravila gen? Edino to bi namreč pomenilo ozdravitev.

Dobro se prepričajte, preden se odpravite h kakšnemu zdravilcu. Vem, da je nekaj res dobrih med njimi, veliko pa je tudi "šarlatanov", ki so se pač znašli in služijo na račun obupanih.

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.8.2008 9:49:33   
sajka
pikica pomoje je na dopustu Se poizkusi bolj v dopoldanskem casu.Ena njegova terapija je 70€,ja kr dosti draga je.Sama sem bila 2krat ker za veckrat ni bilo denarja.Zdaj dajem na kup in upam da bom sla kje konec meseca.

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.8.2008 10:41:27   
Martinčka
jaz bi na vašem mestu poiskala koga, ki nima cene za zdravljenje. Večina zelo dobrih energetikov rečejo da je zdravljenje brezplačno oziroma da plačaš kolikor misliš da si zasluži - kolikor ti je res pomagalo in koliko si čutil njihovo energijo. Nekateri pa imajo dokaj nizko ceno samo zato da jo pač imajo (kot prijavnino, da vedo da boš res prišel) in mu potem vseeno lahko daš več če si mnenja da ti je kaj pomagal.
brezplačna (samo prijavnina) zdravljenja so bila lansko leto v Muti na kmetiji Herk, vendar mislim da jih zdaj več ni ker iz nje delajo wellness. sem pa kar ziher da bodo spet delali na tem, ker je bilo veliko ljudi zadovoljnih.
če izvem še za kaj podobnega pa sporočim...

(odgovor članu sajka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.8.2008 10:42:47   
pikicao.
sem bla pr eni v zrecah in ti povem da mi je blo vsec, bla sm pa 2x
tko d zdej upam d bo poratal ;)
sam ta mesec bo bl tezki k mam plodne dni pa mojga lih ni k je sluzbeno v tujini. user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sajka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.8.2008 10:48:46   
Martinčka
aja pa da je terapija dokaj uspešna je dobro it 3-4 zaporedne dni. saj tako jaz grem kadar se mi pojavijo kakšna vnetja in je polej ok.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?