ALJA75 -> RE: bioenergetik (16.8.2006 8:51:08)
|
alina2 to tudi mene zanima. Jaz poznam sicer eno gospo kozmobiologinjo v Avstriji. Sem bila že velikokrat pri njej, vendar le kot prevajalka, ko so jo obiskali moji sorodniki, znanci in prijatelji. Uf, kakšne čudeže je ta ženska delala. Zaradi težave z zanositvijo se tudi sama odpavljam k njej, a mi še kar ni ratalo. Plačilo pa je kolikor samo hočeš dati, ona nič ne računa. Naj napišem le nekaj primerov: ena kolegica ni morala dve leti zanositi in gin. ji je rekel, da ne bo mogla imeti otrok..no, ta gospa ji je potem povedala datum kdaj naj imata spolni odnos in takrat je zanosila. Od ene kolegice fant je imel premalo gibljive spermije in ko je šel v Slo spet na kontrolo so rekli, da se je gibljivost povečala za 100% in danes je seveda ponosen očka. Eni punčki je ozdravila cistično fibrozo pljučk, enemu gospodu pa raka na grlu in še veliko malenkosti bi lahko naštela .... Res je, da sem tudi o Domančiču že zelo veliko slišala in tudi o njem že razmišljala vendar pa je ta zadeva kar draga, če se ne motim. Pa ena gospa mi je razlagala, da so tam vsi v enem prostoru in se ne ukvarja z vsakim posebej. Kaj pa vem kaj je za narediti.
|
|
|
|