|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bikini 2007 - 6. dan (20.januar)
19.1.2007 18:57:09   
Eviii
kosilo za soboto (pripravite si polovico za večerjo):

DUŠEN RIŽ Z ZELENJAVO:
potrebujemo:
12 dag riža
6 dcl jušne osnove (danes je zelenjavna)
sol in koriander
1 manjša čebula
2 stroka česna
1 srednje velik korenček
1 paprika
1 žlička olja
grah in šampinjoni (po želji)
solata
1 kos kruha
pripravimo:
na olju prepražite narezan korenček in papriko, nasekljano čebulo in strt česen. prelijte z jušno osnovo. ko zavre, primešajte riž ter po želji tudi grah in šampinjone. pokrite in počasi dušite 15 minut. 5 minut naj se jed duši še odkrita. solite in na rahlo premešajte. zraven pojejte zeleno solato in kos kruha.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bikini 2007 - 6. dan (20.januar)
19.1.2007 23:07:46   
Mojra
O Evii se vidimo v San Simonu v Bikinkah user posted image user posted image user posted image !!

Jest sem v Mini bikini - 03.01.2007 je bil D dan, sedaj sem minus -4,5kg

Pa se idejo si mi dala...jutri jemo zelenjavno rizoto z gobami, pa skledo motovilca  njamiiiii

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2007 11:12:09   
miška
Zdravo punce!
Moja dieta ne gre po načrtu, ker sem zbolela in sem morala jest čez dan sadje in ostale vitaminčke. Se vam zopet pridružim, ko bom vredu.
Kdaj je na vrsti B dan?

Lp vsem, pa pridne bodite.

(odgovor članu Mojra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2007 14:11:43   
Anonimen
Ojla!

Moram povedat da tud pri meni ni vse rožnato. Jz sem tud bolna in sem se že danes pregrešila 100/uro. Upam, da bo že kmalu boljše in bom lahk nadaljevala z vami.

Jutri je OH dan, a ne? Kaj bo pa jutri na jedilniku?

(odgovor članu miška)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2007 15:19:14   
trixi
šmrk, šmrk

ja itak, da sem zbolela.Vstala sem opoldne in ko sem bila v kopalnici sem razmišljala, da danes se mi pa res ne da ubadat še z dieto, pa da bom verjetno sam kako sadje.Ampak- moj dragi user posted image  je kuhal rižoto, sicer res z gamberi, pa sem potem tiste male črvičke ven zbezala. Tako da danes jem:

Z:jabolko, kava
K:rižota
M:kapučin
V:jabolčna čežana z rižem(podobno kot je breskov Frutek,samo da je domače)
M:kapučin(ja res, za lažji spanec)

bolančki pozdravite se 
čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?