Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bi mi katera lahko pomagala??? 7.12.2010 13:43:26
|
|
|
|
Pokora
|
Žal ti ne moram pomagati, me pa strašno firbca kakšni piškoti so to (recept)?
|
|
|
|
RE: bi mi katera lahko pomagala??? 7.12.2010 17:30:55
|
|
|
|
somic
|
piškoti so fantastični, ampak brez tega sladkorja žal ne gre... prosim, lepo lepo prosim, če bo katera tako dobra... obljubim da prispevam recept... če dobim sladkor seveda...
|
|
RE: bi mi katera lahko pomagala??? 7.12.2010 18:07:43
|
|
|
|
gigi1
|
Somic jaz sem ga nazadnje kupila v Italiji v Esselunga (od druge firme sicer). Žal ne bom nič v kratkem hodila čez mejo. Morda ti tudi Primorke lahko pomagajo? Obstaja pa (sicer majhna) možnost, da imajo tudi pri nas v Eurospinu. Včasih se tudi take stvari pojavijo pri njih na policah. Morda je za preveriti, če ti ni predaleč?
|
|
RE: bi mi katera lahko pomagala??? 7.12.2010 21:52:37
|
|
|
|
somic
|
v eurospinu?? bom preverila. se bom pa tudi obrnila na primorke če bo kaj več sreče tam. hvala še vedno pa so dobrodošle alternative... katerakoli???
|
|
RE: bi mi katera lahko pomagala??? 7.12.2010 21:58:08
|
|
|
|
constanca
|
Bom sla jutri pogledat pa ti sporocim. Eno drugacno znamko vem, da lahko dobim. Rabis nujno ravno to na sliki? Iz katerega konca Slo pa si, ce lahko vprasam. lp
|
|
|
|
RE: bi mi katera lahko pomagala??? 8.12.2010 10:51:39
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: constanca Bom sla jutri pogledat pa ti sporocim. Eno drugacno znamko vem, da lahko dobim. Rabis nujno ravno to na sliki? Iz katerega konca Slo pa si, ce lahko vprasam. lp ooooo super si!!! ni ravno nujno da je točno tak kot je na sliki, važno, da je hagelzucker, da je točno takšna struktura teh kristalov- upam da me razumeš sporoči mi prosim. drugače sem pa iz novega mesta
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 3 odlične jedi za doječo mamicoZa mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?