|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bezeg
22.5.2008 19:28:03   
goa
Kaj vse delate iz njega? Bi rada poskusila kaj novega razen soka.
Dajte kake nove ideje, recepte.
Hvala

_____________________________

Vedno lahko dosežeš vse kar si želiš, samo vztrajati je treba.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bezeg
22.5.2008 19:30:30   
Anonimen
Ocvrti bezeg.
Narediš bolj gosto testo- kot za palačinke in notri namakaš bezgove cvetove ,ki jih ocvreš v vročem olju.

(odgovor članu goa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bezeg
22.5.2008 20:08:39   
Alfabeta
Jaz pa bezeg pripravim podobno kot kind lady, le da cvetove narežem na cca. 5cm in jih zmešam z umešanim jajcem ter soljo. To spečem na vročem olju kot omleto. Meni je tako odlično. Enako pripravim meto, samo ne poprovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bezeg
22.5.2008 21:08:47   
zvesta
Jaz pa bezgove cvetove kar "počešem" dol z glavnikom (imam en glavnik samo za kuhinjo v predalu) in zamešam v maso za palačinke.
Ali pa cvetke zamešam v biskvitno testo. Pride zelo dobrega okusa in vonja.
Pa šabeso pripravim ali pa bezgov sirup.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bezeg
23.5.2008 9:28:59   
želva
zvesta, to je pa dobar fora!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bezeg
23.5.2008 10:05:32   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: želva

zvesta, to je pa dobar fora!


ja, je najlažje... pa ni treba pol pazit in jest sprsti...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: bezeg
23.5.2008 15:48:40   
gojska
Ali pa cvetke zamešam v biskvitno testo. Pride zelo dobrega okusa in vonja.
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta



kolk pa cvetk ? To pa moram probat, se mi zdi odštekan.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: bezeg
23.5.2008 17:05:17   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: gojska

Ali pa cvetke zamešam v biskvitno testo. Pride zelo dobrega okusa in vonja.
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta



kolk pa cvetk ? To pa moram probat, se mi zdi odštekan.


čist odvisno kakšno maso delaš....jaz dam recimo na 5 jajc, 13 dek cukra, 13 dek moke in pol pecilnega dam jaz 4-5 kobuljic recimo...

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: bezeg
24.5.2008 20:20:24   
goa
Sem delala palačinke in so bile noro dobre user posted image

_____________________________

Vedno lahko dosežeš vse kar si želiš, samo vztrajati je treba.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: bezeg
24.5.2008 21:57:11   
robinzon
Ne ga pozabit malo posušit za čaj. Odličen je za pozimi, če se je treba prepotit.

(odgovor članu goa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: bezeg
24.5.2008 22:01:54   
kokoska007
jaz kuham MARMELADO iz bezgovih jagod

(odgovor članu goa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: bezeg
1.6.2008 12:33:22   
natasaom
jest ga grem pa zdele nabirat za sirup..prosim recept,ker sem ga pozabila user posted image

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: bezeg
1.6.2008 12:45:13   
Blejka26
jaz delam samo šabeso-ne sirup ampak tako fajn šabeso,da te zareže kot šveps..ravno včeri sem jo namočila..njamm

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: bezeg
1.6.2008 13:58:23   
natasaom
dej mi še za to recept povej..sam ta šebesa ne zdrži prov dolg ane?

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: bezeg
2.6.2008 14:13:03   
kjava
Jest pa ne maram šabese pol, ko zavre. Jo spijemo že prvi dan, ko je narejena, samo taka mi je dobra.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: bezeg
2.6.2008 14:18:33   
kjava
Natasaom, a si že dobila recept?
Tale je za sirup http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6419

Ga sicer še nisem delala, mam pa namen narest. Za šabeso pa jaz kar mal po občutku dam sladkor, mal kisa, neki cvetov bezga, zrežem eno limono in zalijem z vodo. Mal probaš, če je prekislo daš še sladkor, če ja presladko pa še kis al pa še mal z vodo zaliješ. Pol pa pustim nekaj ur in precedim.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: bezeg
2.6.2008 17:52:50   
Felicita
moj recept:
3 l vode
2 kg sladkorja
6 dag citronke
25-30 kobulov bezga

(skupaj pride cca 5 l sirupa. sem kar precej iskala, da je blo vsaj malo manj sladkorja... ni čisto sirup, je pa malo gostejši, obdrži se pa dolgo. in dober je user posted image )


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: bezeg
2.6.2008 21:04:59   
Blejka26
evo recept za šabeso-
7cvetov
5litrov vode
pol kile sladkorja
1limona
2-3dcl kisa
to pustiš stati vsaj en teden,vsak dan pa malo pomešaš.


_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: bezeg
4.6.2008 20:37:00   
natasaom
hvala user posted image user posted image   še nekej mi povej..a po 1 tednu naliješ v flaše?

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: bezeg
4.6.2008 20:49:15   
Blejka26
ja v steklenice-lahko tudi v plastične in dobro zapri..samo ko boš steklenico odpirala jo vedno odpiraj počasi in zunaj.včasih rado mal uide..je enako kot gazirana pijača..

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?