Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 19:00:55
|
|
|
|
UOBERC
|
Kako bi reagirale na to, da bi sodelovka vašega moža, ga klicala skoraj vsak dan. Ona namreč ni v službi ampak je na bolniški že par mesecov. Zelo velikokrat sva se že pičila zaradi nje. Zato ker sem jaz ljubosumna na njo, ker mi on nič ne pove o njej. Spoznala sem jo in ko sm ga vprašala kaj je rekla o meni je rekel da je mislila, da bo težje prebiti led. Halo! Kakšen led? Kaj je hotela s tem povedat? Predno sem jo spoznala sem jo zelo obtoževala, ko sem jo pa spoznala se mi je zdela oz. se mi še vedno zdi vredu punca. Zakaj so nekatere ženske take, da se mečejo za tipi, ki vejo da imajo žensko in otroke? Zakaj so take? Jaz sem tok jezna na njo, da mi je kr hudo. Vem da to ni dobro za najino vezo. Bojim se , da bom sama tako butasta in uničevala najino vezo. Punce moje, kako naj si dopovem oz. kako naj mu zopet 100% zaupam? Imam kar neko nezaupanje! Zelo sem žalostna zaradi nje.
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 19:06:54
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: UOBERC Jaz sem tok jezna na njo, da mi je kr hudo. ... Zelo sem žalostna zaradi nje. Bodi raje zelo žalostna zaradi svojega moža. Problem niso ženske, veš. Problem je odnos tvojega moža do takšnih žensk in do tebe. Naj ti bo rajši za to hudo. Ti bo vsaj za pravi razlog.
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 19:09:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej če ga kliče ne pomeni da se meče za njim Drgač pa ne štekam kaj si žalostna zarad sodelavke, bodi žalostna zarad moža, ki ga očitno nič ne moti da ga klicari. Kaj zmeri opravičujete dejanja svojih dedcev z obnašanjem žensk Če te prevara je kriv on, ne ona.....ona je samska(predvidevam), on je tisti k ni.
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 19:12:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Njega pa res nima kaj motiti to, da ga sodelavka kliče (ali pa če se celo meče za njim). To je polnjenje moškega ega in moški mora biti fajn psihično natreniran, da se zavestno odpove temu, kar ima v genih. Takole natreniranih je kakšen procent, ne več. Vse ostale imamo pa me , le, da nekatere to moti, nekatere pa ne.
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 19:15:01
|
|
|
|
UOBERC
|
Žalostna sem zardi tega, ker mi on nič ne pove,da se slišita. res je da sem mu rekla, da mi ni všeč da se slišita, pa mi mogoče zaradi tega noče o tem nič govorit. Nič ga ne opravičujem samo nevem kako se naj z njim pogfovorim o tem, ker se to vleče že on januarja. Kadara mu kaj omenim o njen se vedno razkuri in reče, da naj že neham in da če bi hotel imeti kaj z njo bi že imel. Ali naj se z njo pogovorim? Kaj naj ji rečem?
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 19:17:19
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: UOBERC in da če bi hotel imeti kaj z njo bi že imel. saj to pa ima čisto prav.
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 19:17:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: UOBERC Kadara mu kaj omenim o njen se vedno razkuri in reče, da naj že neham in da če bi hotel imeti kaj z njo bi že imel. In kaj mu še težiš??
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 19:18:50
|
|
|
|
kovač
|
Ej ne drezaj v prazno, ker nič ni. Ženska hoče bit na tekočem gedele službe, in vse kaže da je tvoj mož edin pravi človek s kom se lahko pogovori. Ne bodi tako negativna. Bodi vesela, da imaš moža ki ne skače čez plot. Pravijo, da okoli 70% moških skoči ali skače čez plot in malo manj žensk.
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 19:19:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pa ja de.....nimaš se kaj z njo pogovarjat. To je vajin problem, ne njen. Očitno nima glih nekega spoštovanja do tebe, če ji noče rečt naj neha klicat. Drgač se pa men osebno ne zdi nič tacga da ga kliče, se pač dobro razumejo. Jaz sem tud skor vsak dan v kontaktu s sodelavcem, tud če nism v šihtu se običajno prek msnja pogovarjava al pa po tel.. K sva pač prjatla. Sam če bi mojga to motilo bi pa omejila te pogovore.
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 19:20:26
|
|
|
|
taja27
|
vse dokler bojo predvsem ženske mislile, da so druge ženske, ki imajo bolj odprt odnos do moških in seksa prasice ... moški z istim odnosom do žensk pa frajerji ... bo tko. in vse, dokler bojo ženske krivile drugo žensko, da jo je partner prevaral ... on pa je ubogi moški, ki je podlegel njihovem čaru ... bo tko.
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 19:21:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi pa zamenjala partnerja, če bi ga motilo to, da imam moške prijatelje. Sem se pripravljena prilagajati, ja, ampak ne pa v takih stvareh, da bi mi diktiral, s kom in kdaj in kako se lahko pogovarjam. Družbo omejujem sama oz. sama postavljam meje. Moj partner je pa moj partner, ne moj lastnik.
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 19:22:04
|
|
|
|
deja27
|
Kadara mu kaj omenim o njen se vedno razkuri in reče, da naj že neham in da če bi hotel imeti kaj z njo bi že imel. to se prav,da lahko ima kaj z njo-kako pa to ve??a se o tem pogovarjata po tel.
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 19:23:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 Jaz bi pa zamenjala partnerja, če bi ga motilo to, da imam moške prijatelje. Sem se pripravljena prilagajati, ja, ampak ne pa v takih stvareh, da bi mi diktiral, s kom in kdaj in kako se lahko pogovarjam. Družbo omejujem sama oz. sama postavljam meje. Moj partner je pa moj partner, ne moj lastnik. Sej moj neb tega nikol reku, sm sam zarad lepšga napisala
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 19:24:51
|
|
|
|
Anonimen
|
No, končno nekaj pametnega tudi od tebe.
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 19:29:17
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja27 Kadara mu kaj omenim o njen se vedno razkuri in reče, da naj že neham in da če bi hotel imeti kaj z njo bi že imel. to se prav,da lahko ima kaj z njo-kako pa to ve??a se o tem pogovarjata po tel. ah, daj, to ji je rekel samo zato, da si ona malo smiri živčke.
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 19:29:59
|
|
|
|
MAŠKA
|
Uf, nikar je ne kliči. Boš osmešila njega in sebe pred celo firmo. To je najslabše kar lahko narediš. Mogoče pa le ni tako hudo kot se ti zdi. Praviš, da ti ne pove, da ga kliče... kako pa veš, da ga kliče? Brskaš po telefonu? To ni dobro. Menda si malo preveč ljubosumna... Bosta se morala med sabo pogovorit, pa malo več zaupanja imet do svojega moža.
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 19:38:15
|
|
|
|
Majuska
|
Ni nujno, da se ona meče za njim. Mogoče bi se pa malce s tvojim pogovorila o razlogih, zakaj ga kliče? Meni se bolj zdi, da si ti negotova in te moti le to, da ne poznaš pravega odnosa. Jaz pravim, da ne smemo zganjati panike vnaprej, sploh če ne poznamo vseh plati zgodbe. Pogovor, pogovor in še enkrat - pogovor je potreben.
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 20:12:56
|
|
|
|
timika
|
O tem se VIDVA pomenita. Če bi tvoj mož hotel, da ga neha klicarit, bi že poskrbel za to, da ga ne bi. Tu si ne pustit rožic sadit, da se je ne more rešit. Vedno se najde način. Prej se je noče.
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 20:32:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako bi reagirale na to, da bi sodelovka vašega moža, ga klicala skoraj vsak dan. Reci mu, naj gresta na kavo...ni dobro biti toliko na telefonu. Kaj bi si mislila? Ne vem, odvisno od najinega odnosa.
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 20:33:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Problem niso ženske, veš. Problem je odnos tvojega moža do takšnih žensk in do tebe. Po moje je problem v dolgocasju vajinega odnosa...ce bi se vama dogajalo, za sodelavko niti casa ne bi imel.
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 20:35:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi pa zamenjala partnerja, če bi ga motilo to, da imam moške prijatelje. Enako. In obratno. Ne predstavljam se, da bi morala zganjati bes zaradi drugih zensk.
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 20:42:01
|
|
|
|
UOBERC
|
ja sej pride ona na kavo. V Ljubljano je pa iz Mb. In vedno takrat ko sem jaz pop. v službi. Naj bi neko šolo še v Lj. delala. To jo bom še malo izsprašala ko se srečamo.
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 20:42:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sej pride ona na kavo. V Ljubljano je pa iz Mb. Skoci enkrat med malico na to kavo :).
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 20:49:39
|
|
|
|
UOBERC
|
ja, žal ne morem, ker imam delo s strankami. pa še v pol ure nebi do tja prišla. Oz. bi prišla tja pa se pol obrnila. Ah, to pa spet ne, no.
|
|
|
|
RE: besna na njegovo sodelavko 22.3.2008 20:50:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Oz. bi prišla tja pa se pol obrnila. Za razblinit ali potrdit dvome je par nenapovedanih sekund popolnoma dovolj...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?