|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   baterijski nosni aspirator
6.11.2011 11:47:54   
Barbara_L
Tole sem opazila v drogerijah:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173486
imate? Učinkovito? Mi čistimo s sesalcem, a tole izgleda kar elegantno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: baterijski nosni aspirator
6.11.2011 13:14:15   
Medea10
Nam so ga odsvetovali, ker baje z s tem na vdih potegneš več ven kot s tem na  baterije. Me pa zanima, če ga katera dejansko uporablja, kako se obnese. 

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2011 13:19:35   
nynna
Mi ga imamo in sem zelo zadovoljna. Sicer brez joka ne gre potegneš pa ven veliko. Drugo nosnico zapreš in potem gre.

Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2011 13:36:24   
smejčica
Tudi mi ga imamo in je super. Moja 4-letnica in 2-letnik si nos kar sama očistita s tem. Prav zabavno jima je.  

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2011 14:19:27   
nusi
jaz ga imam v kleti, skor neuporabljen in zame neuporaben.Vse skp ni šlo nč ven, gre z baby vacom veliko bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2011 14:30:59   
ajataja
Sem ga imela pri hčerki in sinu in bila zelo zadovoljna z njim.Zdaj sem ga dala naprej sestrični za sina in ga tudi ne more prehvalit.V glavnem same pozitivne izkušnje.user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2011 14:53:02   
marjetica8
pri nas se ni obneslo. Moram rečt da je bil to eden najslabših nakupov od otroške opreme, ker ni čist nič ven potegnlo...nam se un na vdih še najbolj obnese.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.11.2011 14:57:29   
strumf
zelo zadovoljna. imam tudi baby vac ampak ko sem začela z uporabo tega ga ne zamenjam. zelo pripročen in tudi spravimo vse ven. je pa treba eno nosnico zapret, da se ustvari vakum. tako nam je pokazala sestra v bolnici, ko je čistila nosek z navadnim aspiratorjem - pumpico in jaz tako delam pri tem električnem in ne morem verjeti kaj vse je v teh malih noskih.

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.11.2011 19:00:16   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: strumf

je pa treba eno nosnico zapret, da se ustvari vakum.

priznam , da tega nisem naredila, morda je v tem problem

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.11.2011 19:23:09   
mala
Imamo gauser posted image in smo zelo zadovoljni. Mi zmeraj prav pride, tudi ponoči je zelo enostaven za uporabo in našemu veliko smrklja ven potegne.
In ja drugo nosnico moraš zapret, da se ustvari vakum. Jest ti ga priporočamuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.11.2011 20:02:46   
tikatonka

IZVIRNO SPOROČILO: marjetica8

pri nas se ni obneslo. Moram rečt da je bil to eden najslabših nakupov od otroške opreme, ker ni čist nič ven potegnlo...nam se un na vdih še najbolj obnese.

Ne vem mogče tudi mi nismo znali s tem čistit user posted image . Mi je bil dosti bolj všeč un ka ga lahko tudi na sesalnik priključiš. Zdaj pa pri obeh prakticiram samo še spianje z fiziološko in to res pomaga. od začetka je bilo grozno, ker sta oba tulila kot zmešana, amapk zdaj pa ta mala - 2 leti sama pravi da gremo čistit noska kadar je malo smrkava.

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

Neposredna povezava do sporočila: 11
6.11.2011 20:07:31   
smejčica

Jap, se popolnoma strinjam. Mi fiziloške porabimo oh in sploh veliko. In prav vidiš, kako cel smrkel gre ven. Resnično ne vem kaj bi mi brez fiziološke. In smo tudi imeli dretje na začetku, zdaj pa kar sama rečeta. :)

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.11.2011 20:47:34   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica8

se strinjam.
Dodala bi samo še to, da je s čisto novimi baterijami še kar potegnil, po nekajkratni uporabi pa so že bile prešvoh.

Druge nosnice pa menda res nisem zamašila... morda pa je bil tukaj problem user posted image  Bom dala zdaj to svoji 3-letnici, pa naj si sama čisti. Fiziološke si ful v nosek naliva user posted image  

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 6.11.2011 20:49:48 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 13
6.11.2011 22:52:15   
Roberta69
Jaz ga imam, pa je kar neki! Z njim potegneš ven samo konkretne smrkeljčke, ki so vidni v nosnicah, kaj globlje ležečega pa niti slučajno. Primeren se mi zdi edino pri čisto majcenih dojenčkih, ker s tistim na dah ustvariš prevelik pritisk in kaj hitro poškoduješ sluznico, s sesalcem se mi zdi pa itak premočno v katerikoli starosti, ta je pa tako nežen, da ne more narediti nobene škode. S tistim na dah, ki stane samo par evrov, narediš neprimerljivo več, kot s tem.  Jaz ga nikoli ne bi šla še nekrat kupovat - sploh ni vreden svojega denarja.

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.11.2011 5:00:18   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Jaz ga imam, pa je kar neki! Z njim potegneš ven samo konkretne smrkeljčke, ki so vidni v nosnicah, kaj globlje ležečega pa niti slučajno. Primeren se mi zdi edino pri čisto majcenih dojenčkih, ker s tistim na dah ustvariš prevelik pritisk in kaj hitro poškoduješ sluznico, s sesalcem se mi zdi pa itak premočno v katerikoli starosti, ta je pa tako nežen, da ne more narediti nobene škode. S tistim na dah, ki stane samo par evrov, narediš neprimerljivo več, kot s tem.  Jaz ga nikoli ne bi šla še nekrat kupovat - sploh ni vreden svojega denarja.

S tem se ne morem strinjat. Najprej smo imeli na dah- mož je malemu komot spucal noska, jaz pa ama baš ništa, še fiziološke nisem mogla ven potegnit, niti kapljice- Hja nimamo vsi tak močnih pljuč. Zame totalno neuporaben, kaj šele, da bi otroku sluznico poškodovala. Mož bi mu pa lahk še mleko ven potegnil iz trebuščkauser posted image .  Babyvac pa nikakor ni premočen- ima tolk majhne luknjice- da na koncu pride ena nežna sapica- ne glede na moč sesalca, je vedno isti tlak. Glede na uporabo po svetu in priporočila raznih zdravnikov- ni nič bolj močen, kot kak drug- nekateri ga celo bolj priporočajo. In glede na široko uporabo, bi potem že vsak drug otrok imel sluznico poškodovano in težave, ap več ali manj vsi otroci imajo pozitivne izkušnje. Tistim, ki imajo hude in kronične težave, ali pa že po naravi tanko sluznico, pa ga odsvetujejo- kar je čisto razumljivo, ampak tudi druge odsvetujejo.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Čišča
grahek85

Koliko časa je trajala čišča?

do 2 tedna (27%)

2 do 4 tedne (26%)

4 do 6 tednov (36%)

več kot 6 tednov (11%)

Število vseh glasov: 352

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!