Hope2 -> RE: baterijski nosni aspirator (7.11.2011 5:00:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69 Jaz ga imam, pa je kar neki! Z njim potegneš ven samo konkretne smrkeljčke, ki so vidni v nosnicah, kaj globlje ležečega pa niti slučajno. Primeren se mi zdi edino pri čisto majcenih dojenčkih, ker s tistim na dah ustvariš prevelik pritisk in kaj hitro poškoduješ sluznico, s sesalcem se mi zdi pa itak premočno v katerikoli starosti, ta je pa tako nežen, da ne more narediti nobene škode. S tistim na dah, ki stane samo par evrov, narediš neprimerljivo več, kot s tem. Jaz ga nikoli ne bi šla še nekrat kupovat - sploh ni vreden svojega denarja. S tem se ne morem strinjat. Najprej smo imeli na dah- mož je malemu komot spucal noska, jaz pa ama baš ništa, še fiziološke nisem mogla ven potegnit, niti kapljice- Hja nimamo vsi tak močnih pljuč. Zame totalno neuporaben, kaj šele, da bi otroku sluznico poškodovala. Mož bi mu pa lahk še mleko ven potegnil iz trebuščka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Babyvac pa nikakor ni premočen- ima tolk majhne luknjice- da na koncu pride ena nežna sapica- ne glede na moč sesalca, je vedno isti tlak. Glede na uporabo po svetu in priporočila raznih zdravnikov- ni nič bolj močen, kot kak drug- nekateri ga celo bolj priporočajo. In glede na široko uporabo, bi potem že vsak drug otrok imel sluznico poškodovano in težave, ap več ali manj vsi otroci imajo pozitivne izkušnje. Tistim, ki imajo hude in kronične težave, ali pa že po naravi tanko sluznico, pa ga odsvetujejo- kar je čisto razumljivo, ampak tudi druge odsvetujejo.
|
|
|
|