|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   babnce dejte mi povedat
8.9.2006 11:04:12   
KIRA
ker ve vse veste - kje se lahko naučiš trebušnega plesa. user posted image user posted image user posted image
rabla bi eno obliko rekreacije, ki bi me zanimala, pa bi rada ubila 2 muhi na en mah. nplesat bi se naučila, pa še gibala bi se poleg user posted image user posted image user posted image pa če bi moj to vidu, bi mu najbrž tud "toplo postalo" kolkr ga poznam. kaj pravte.
zna kera tole "čudo".user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KIRA -- 8.9.2006 11:05:40 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: babnce dejte mi povedat
8.9.2006 11:09:18   
muki1
Kira, v Spartakus pojdi,majo tudi trebušni ples,pa zdaj je pravi čas za vpis.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2006 11:12:57   
KIRA
to je športni klub a ne???
no jaz s športom nimam  nič za ušesi. user posted image user posted image jest bi raj to mal bolj tko.. ne pred vsemi, da ne bojo gledal mojga špeha.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image   bolj privat, ali pa mogoče prek kasete ali kaj podobnega.

< Sporočilo je popravil KIRA -- 8.9.2006 11:13:26 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2006 13:40:04   
KBM
Kar Shakiri bi mogla iti malo na obisk,ta link je samo miganjeuser posted image user posted image

http://www.yikers.com/video_shakira_shaking_her_fine_ass_collection.html

Lp Mojca

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.9.2006 17:26:18   
MojcaG
o kira fajn!!user posted image  user posted image  user posted image  zelo boš uživala na trebušnem plesu. kam bi šla, pa ne vem, jaz hodim v velenju...
v glavnem - priporočam! user posted image

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2006 17:36:19   
Shania
KIRA, trebušni ples je nekaj več, kot le ples. To občutiš šele, ko se popolnoma prepustiš, odvržeš vso skrb glede kilogramčkov in špeha in se prepustiš glasbi in gibanju.
Dejansko trebušni (ali orientalski) ples znamo vsi plesati. V današnjem življenju, pa smo določene gibe zakrnili, nehali uporabljat. Temu dodamo še malce nesamozavesti, kopleksov in znanja je konec user posted image  

Običajno na tečaju takoj vidiš, katera ženska ima komplekse glede določenega dela svojega telesa. Tistega dela namreč ne zna oz. bolje rečeno ne zmore uporabljat. Šele ko počasi preneha z kompleksi, ko se sprejme in ko sprejme preveliko ritko npr., ji gibi ne povzročajo več težav.

Predlagam, da se greš ples učit k učitlejici orientalskih plesov, ker sama boš zelo težko prišla do pravilnih gibov. Ne rečem, da se ne da, ni pa tako lahko kot je videti. Edini šport pri katerem sem jaz spila liter vode in dejasnko zašvicala je bil orientalski ples. Pa nikjer drugje.

Uživaj, ker je res fajn...

lp,
Shania

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2006 17:53:24   
Gina
Kira, pri nas imajo vsako leto tečaje. No, vsaj lani vem da so bili. Smo pa malo daleč, a ne. No, sem pa odtipkala trebušni ples v iskalnik in mi je veliko linkov ven vrglo, celo trebušni ples za nosečke imajo v Mb. Nisem vedela, da to obstaja pri nas. No, vsekakor boš nekaj našla v široki ponudbi tudi zase.

(odgovor članu Shania)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.9.2006 19:43:36   
Mojca20
Moja znanka je učiteljica trebušnih plesov v Ljubljani. Iz kje pa si ti?

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
8.9.2006 19:46:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.9.2006 19:49:56   
Mojca20
Če bi jaz hotela zapeljati mojega s trebušnim plesom, bi po moje prej umrl od smeha. Pojma nimam kako se to giblje!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.9.2006 20:53:23   
soncek&luna
to je pa res odlicna ideja Kira... sama sem hodila par let nazaj... pocutis se odlicno in se bolj zenstveno.... skoda, ker mi finance ne dopuscajo... bi se s tamalim takoj vpisala... sem slisala, da imajo v lj trebusni ples za mlade mamice (tamalcka sabo pripeljes user posted image ) pa se ne morem spomnit tocno kje

Mami, pika moja!

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.9.2006 21:29:46   
smrka
Poglej si na strani

www.ple.si

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?