Shania -> RE: babnce dejte mi povedat (8.9.2006 17:36:19)
|
KIRA, trebušni ples je nekaj več, kot le ples. To občutiš šele, ko se popolnoma prepustiš, odvržeš vso skrb glede kilogramčkov in špeha in se prepustiš glasbi in gibanju. Dejansko trebušni (ali orientalski) ples znamo vsi plesati. V današnjem življenju, pa smo določene gibe zakrnili, nehali uporabljat. Temu dodamo še malce nesamozavesti, kopleksov in znanja je konec [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Običajno na tečaju takoj vidiš, katera ženska ima komplekse glede določenega dela svojega telesa. Tistega dela namreč ne zna oz. bolje rečeno ne zmore uporabljat. Šele ko počasi preneha z kompleksi, ko se sprejme in ko sprejme preveliko ritko npr., ji gibi ne povzročajo več težav. Predlagam, da se greš ples učit k učitlejici orientalskih plesov, ker sama boš zelo težko prišla do pravilnih gibov. Ne rečem, da se ne da, ni pa tako lahko kot je videti. Edini šport pri katerem sem jaz spila liter vode in dejasnko zašvicala je bil orientalski ples. Pa nikjer drugje. Uživaj, ker je res fajn... lp, Shania
|
|
|
|