Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avtosedež-maxi cosi ali ramatti? 9.7.2006 11:48:22
|
|
|
|
*alja*
|
Mi imamo maxi cosi in ga nebi zamenjala za Ramatti od Comforta. ( ima ga sorodnica in ni preveč zadovolna z njim - ni tako prostoren je malo ožji in težje otrok v njem spi )! To je pa samo moje mnenje mogoče je keri drugi bolj všeč!
|
|
RE: avtosedež-maxi cosi ali ramatti? 9.7.2006 14:23:43
|
|
|
|
lin
|
MAXI COSI
|
|
|
|
RE: avtosedež-maxi cosi ali ramatti? 9.7.2006 15:13:31
|
|
|
|
natasar
|
Ne poznam tistega Ramatti, smo pa zelo zadovljni z Maxi Cosi.Počakaj na kakšno akcijo.
|
|
|
|
RE: avtosedež-maxi cosi ali ramatti? 9.7.2006 16:21:24
|
|
|
|
fricka
|
Po moje je anjahazel zamenjala sedeže. Mi imamo namreč Ramattija, moj brat pa Maxi Cosi. Naš je definitivno širši in izredno komot. Da se lepo nagnit, otrok lepo spi in sploh nimam pripomb. Ko sem ga kupovala, so mi ga pripeljali v LJ in dali možnost, da ga v treh dneh vrnem v kolikor ne bo v redu. Cena je pa sploh več kot solidna.
|
|
|
|
RE: avtosedež-maxi cosi ali ramatti? 9.7.2006 16:22:38
|
|
|
|
fricka
|
Ne oprosti, narobe sem prebrala. Mi imamo Ramatti Venuti.
|
|
|
|
RE: avtosedež-maxi cosi ali ramatti? 9.7.2006 18:58:19
|
|
|
|
Minkaa
|
če pogledaš teste sigurno maxi cosi
|
|
RE: avtosedež-maxi cosi ali ramatti? 9.7.2006 23:06:48
|
|
|
|
brianna
|
Ramatti Venus ni mogoče kupiti v trgovini ampak samo preko spleta v firmi comfort. Saj je stalno reklama tu na RR. Kar se pa testov tiče, pa tega ni v moto reviji, ampak je firma ramatti sama naročila test za svoj sedež in je dobil pravtako zelo dobro oceno. Vseeno pa bi rada nasvete za in proti iz prve roke, torej od uporabnic enega ali drugega sedeža hvala
|
|
|
|
RE: avtosedež-maxi cosi ali ramatti? 10.7.2006 14:49:46
|
|
|
|
MH0
|
IZVIRNO SPOROČILO: Minkaa če pogledaš teste sigurno maxi cosi Ampak, ko sem jaz pogledal teste -> Römer King TS Plus
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?