|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtosedež iz paketa A
12.1.2005 6:56:38   
SU
Na prejšnjem pregledu pri G sem dobila zgibanko, v kateri so predstvljeni vsi paketi, med katerimi lahko izbiraš ("Pomoč ob rojstvu otroka").
Videla sem, da je zdaj v paketu A lupinica / jajčka. Ali je katera mogoče vzela ta paket?? Zanima me ali se jajčka obnese?? LP, Saša (27,3/7)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   avtosedež iz paketa A
12.1.2005 7:15:30   
Jessy
Pred časom je bilo na TV rečeno, da avtosedež iz paketa ni varen. Če so ga zdaj kaj spremenili ne vem, se je pa najprej to za pozanimat.
Ne poznam nobenega, ki bi ga vzel v paketu. Ti bodo druge povedale.

lp, Jessy

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   avtosedež iz paketa A
12.1.2005 8:18:31   
lutka
Prej je bil avtosedež,sedaj pa so zamenjali in dali lupinico.Jaz sicer ne vem kako se obnese,sem vzela kar denar:bravo::bravo:.Sem lahko za ta denar nakupila kar veliko stvari,ki sem jih potrebovala.
lp:zaspan:

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   avtosedež iz paketa A
12.1.2005 9:20:24   
Grascakinja
A lahko samo eno neumno vprašanje postavim? Kaka je pravzaprav razlika med lupinico in avtosedežem? Če jaz prav štekam, je pri nekaterih avtosedež uporaben tudi kot lupinica?
Ne zamert moji neumnosti, ampak res mi ni čist jasno...

pupa

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   avtosedež iz paketa A
12.1.2005 9:25:50   
KIRA
LUPINICA IMA ROČAJE IN JO OKROG NOSIŠ, pa v bolj ležečem položaju je otrok. pa manjša je - se ne da nič dosti rihtat, niti naklona, niti višine nič. ko jo otroček prerase, je treba pravi avtosedež.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   avtosedež iz paketa A
12.1.2005 9:40:58   
Grascakinja
Ooooh, okej, zdaj pa štekam... Rabiš pa verjetno oboje, ko je dete majhno, lupinco, pol pa avtosedež.
Hvala Kira! Maš lepo novo slikco tvoje pikice!
Lep dan!

Pupa

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   avtosedež iz paketa A
12.1.2005 9:47:15   
pika_
Prvotni avtosedež iz paketa so zamenjali za lupinico firme CAM in je povsem varna.
Jaz sem bila med prvimi, ki sem ta paket (A) vzela in za to mi ni prav nič žal saj smo z lupinico zelo zadovoljni. Je pa od 0-13 kg.

LP Katja.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   avtosedež iz paketa A
12.1.2005 9:58:08   
KIRA
hvala pupa. ampak ni nujno da lupinico tudi kupiš. to je bolj tak če hočeš dojenčka v njej okrog nosit. nekatere se pa dajo na voziček inštalirat, pa lahko malega v njej okrog voziš.
tako da nujno ne rabiš lupinice. avtosedeži so tudi že on 0m naprej. malo razmisli, kaj ti bolj prav pride.
Lp

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   avtosedež iz paketa A
12.1.2005 10:31:24   
malika
ne jemlji teh cenenih paketov. Vredu je edino paket B s trip trapom ostalo pa je ..... Raje denar.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   avtosedež iz paketa A
12.1.2005 10:33:25   
ZARA
...podpisem se pod malikin post!!!!!!!!!

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   avtosedež iz paketa A
12.1.2005 10:37:09   
KIRA
glede paketov se pa strinjam z vami - jaz sem namreč vzela dnear in sem si kupila kaj se mi je zdelo najbolj praktično in primerno in sploh.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   avtosedež iz paketa A
12.1.2005 12:57:31   
nita

Tudi jaz sem vzela denar, vse drugo sem itak dobila (od "večjih" stvari, ki so v paketih).

L.P. Anita

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   avtosedež iz paketa A
12.1.2005 17:55:05   
SU
Z dekleti, s katerimi sem govorila, so vse hvalile lupinico - da jo lahko, seveda, uporabljaš potem še za druge namene. Glede na ceno v trgovinah, pa se mi zdi tudi paket sprejemljiva varianta. Je pa res, da obstajajo tudi sedži od 0 - 18kg... Zdaj pa pojma nimam kaj naj...smo malce v dilemi :zmeden: :zmeden:! Po mojem bova šla pofirbcat pakete, če se sploh da... LP, Saša (27,3/7)

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   avtosedež iz paketa A
12.1.2005 18:10:08   
KIRA
ampak pri paketih ne mreš izbirat kaj je notri, niti barve ne. kakega dobiš, pač dobiš. zato raje dvakrat premisli, preden se odločiš.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   avtosedež iz paketa A
12.1.2005 18:12:07   
spacey
SU v Šoli za starše ali Materinski šoli, ti pokažejo vse 4 pakete (vozek, lupinico, stolček, štorkljo in oblekice). Mislim pa, da si lahko vse skupaj ogledaš na CSD.

Lp;
P 9nebesa 30t

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   avtosedež iz paketa A
12.1.2005 18:42:13   
SU
Se bomo pozanimali! Ker bi res rada prej videla, predno vzamemo "mačka v žaklju"! LP, S.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?